2777
2789

شما بودین چکار میکردین با اینطور همسر بیماری که اینقدر افسردگیش حاده توهم میزنه نیاز به بستری داره اما میترسه بستری شه من برم طلاقمو ازش بگیرم.

شما اگه بودین زندگیتونو باهاش ادامه میدادین؟

من دیگه توان ادامه ندارم،اما دلم به حالش میسوزه

دست خودش نیست،خیلی آدم خوبی،خیلی خوبی داره،اما این مریضی رو داره نمیدونم چکار کنم.

یه چشم اشکه یه چشم خون،به خوبیاش فکرمی‌کنم میگم بی معرفتی تو حال بد و مریضی ترکش کنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همراه با توهم باشه افسردگی نیست احتمالا . حتما حتما پزشک ببر اگر توهم داره بیماری دیگه ایه و دست خودشون هم نیست پزشک نرفتن چون نمیتونن چیزی که تو ذهنشونه با واقعیت رو از هم تشخیص بدن.

🌸

آدما تو سختی‌ها باید کنار هم باشن...باهاش صحبت کن و متقاعدش کن درمان شه

الان نصف بیشتر مردم افسرده ن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

الان نکنی پنج سال دگ ترکش می‌کنی هم حال خودت بذتر میشه هم اون‌.خیلی صبر میخواد عزیزم و ممکنه ب بچت هم ارثی برسه.‌ اول برو مشاوره حتما اصلا تو ازدواج دلسوزی نداریم بحث ی عمر زندگیه از دلسوزی نخواهش قلبا دوسش داست باش