2777
2789
عنوان

مشهدی‌ها کجا میتونم

60 بازدید | 6 پست

پالتو کاپشن شیک قیمت مناسب پیداکنم یه جا که قیمتش نجومی نباشه ممنونم مانتو چادرمشکی هم اگه می دونین محبت کنین مشهدم موندم کجابرم 

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایثار طلاب فردوسی

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
من معمولا میرم بازار فردوسی و راهنمایی و چهاراه آزاد شهر

ازنظرتنوع وقیمت چطوره

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
ایثار طلاب فردوسی

تنوع وقیمتاش چطوره