2777
2789

سلام عزیزم من خوندم تذکره رو ، بخش به بخش خوندم اینجوری نبوده که یهویی بخوام همه رو بخونم

البته از زبان معیار امروزی خیلی متفاوته و یسری جاهاش نیاز به شرح داره 

سلام عزیزم من خوندم تذکره رو ، بخش به بخش خوندم اینجوری نبوده که یهویی بخوام همه رو بخونمالبته از زب ...

راستش امشب چند صفحه خوندم حس کردم نمیشه یه جا خوند 

نظرت چی بود راجبش؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش امشب چند صفحه خوندم حس کردم نمیشه یه جا خوند نظرت چی بود راجبش؟

اره بابا اصلا نمیشه یکجا بخونیش، خیلی کتاب سنگینیه و منی که ادبیات دارم میخونم تذکره اولیا عطار یکی از واحد هامونه و ۳ ۴ ماه استادا بهمون درس میدن، تازه کامل نمیرسیم بخونیمش،

یکی از شاهکار های ادبیات کلاسیک همین کتابه واقعا دوست داشتنیه

اره بابا اصلا نمیشه یکجا بخونیش، خیلی کتاب سنگینیه و منی که ادبیات دارم میخونم تذکره اولیا عطار یکی ...

چقدر قشنگ که تو دانشگاه میخونین و اساتید راجبش حرف میزنن من جاهایی که نمیفهمم از هوش مصنوعی کمک میگیرم 

عزیزم مرسی که وقت گذاشتی🌱💚

چقدر قشنگ که تو دانشگاه میخونین و اساتید راجبش حرف میزنن من جاهایی که نمیفهمم از هوش مصنوعی کمک میگی ...

قربونت برم موفق باشی عزیزم ،

کتاب منطق الطیر از جناب عطار هم خیلی شاهکاره، من اون رو بهتون پیشنهاد میکنم❤️

نه زیاد

خب اینجوری کتابا خیلی سنگین اند اینو در نظر داشته باشه حتی ممکن که تو دردک مفاهیم دچار اشتباه بشی و رو سبک زندگیت تاثیر منفی بذاره سعی کن زیر نظر ادم موجه و درستی و از لحاظ اعتقادی خونده بشه کتاب آدم هایی تو سطح بالایی از نظر عرفانی و عقلانی و دینی هستن 

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

قربونت برم موفق باشی عزیزم ،کتاب منطق الطیر از جناب عطار هم خیلی شاهکاره، من اون رو بهتون پیشنهاد می ...

منطق الطیر، همونکه دوازده پرنده رو منظم نام برده: بوتیمار، طوطی، هدهد، ... یک ویدئو هم اینجا در موردش هست:

Apart.com/dastanan

من کتاب مصورش رو دیدم

خرید اینترنتی اینهنگ: https://enahang.ir