2777
2789

دیگه ته ته خطم هیچ جوره نمیتونم حس عمیقی که بهش دارم رو بیان کنمم هرچقدر بیشتر سگ محلم میکنه و نگاهم نمیکنه انگار من عاشق تر میشمم این ترممون هم تموم شد و از اونجایی که رشته و ترم هامون فرق میکنه بعید میدونم دیگه ببینمش برا همین تصمیم گرفتم برم بهش بگم خیلی خیلی زیاد میخوامش اونم میرینه بهم و خیلی بی اهمیت از کنارم رد میشه انوقت من میمونمو یه قلب شکسته که تا سال ها خودشو نمیبخشه دیگه این عشق زیادی رو قلبم سنگینی میکنه متاسفانه اون ادمی هم که میخوامش ادمش نیست یه ادم مغرور و از خود راضی که فکر میکنه عن خیلی خاصیه و هیچکی رو در حد خودش نمیدونه لاقل با ابراز علاقه کردنم یکمم که شده سبک تر میشم و تکلیفم مشخص میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خی وقتی بی محلت میکنه داره با زبون بی زبونی مگیه میلی بهت نداره بعد میهوای بری اعتراف کنی؟ 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
خی وقتی بی محلت میکنه داره با زبون بی زبونی مگیه میلی بهت نداره بعد میهوای بری اعتراف کنی؟

اره بهم میلی نداره خودمم میدونم نه تنها خوشش نمیاد بلکه ازم بدشم میاد ولی چیکار کنم؟ لاقل بدونه من برعکس خودش خیلی دوسش دارمم

اره بهم میلی نداره خودمم میدونم نه تنها خوشش نمیاد بلکه ازم بدشم میاد ولی چیکار کنم؟ لاقل بدونه من ب ...

🤷‍♀️

هر جور  احتی ترم چندی؟ شرایطت بدتر نشه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
خیلی خستم خیلی خیلی زیاد بدجوری این حس سنگینی میکنه رو قلبم شاید بهش بگم یکم هم که شده اروم تر بشم ب ...

ابدا دلت سبک نمیشه

بزار بره ودور شه

خودتم فراموشش کن کم کم

غرورت له بشه دیگه هیچ مدلی سرپا نمیشی😔😔

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
🤷‍♀️هر جور احتی ترم چندی؟ شرایطت بدتر نشه

من بیستم اون بیست و یک خیلی میترسممم نمیدونم حضوری بگم مجازی بگم چیکار کنمم مجازی که میدونم صد در صد جوابمو نمیده حضوری هم قیافشو ببینم دست پاچه میشمم لال میشم خدایااا

ابدا دلت سبک نمیشهبزار بره ودور شهخودتم فراموشش کن کم کمغرورت له بشه دیگه هیچ مدلی سرپا نمیشی😔😔

اتفاقا دیگه قرار نیست ببینمش یعنی ممکنه از ذهنم پاک بشه یک روزی؟ من هیچوقت تا این حد یکی رو نمیخواستمم واسه اینم خیلی تلاش کردم به چشمش بیام ولی خوب نشد که بشه اتفاقا غرورم خیلی برام مهمه ادم ضعیفی هستم که خیلی سختتت میتونم خودمو سر و پا کنم

اتفاقا دیگه قرار نیست ببینمش یعنی ممکنه از ذهنم پاک بشه یک روزی؟ من هیچوقت تا این حد یکی رو نمیخواست ...

بله

نبینی وچک نکنی در مجازی 

کمرنگ میشه

قول میدم

من سه سال زجر کشیدم

تو نکش

هیشکی نکشه امیدوارم

بیکاریا دختر 😂😂😂

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
بلهنبینی وچک نکنی در مجازی کمرنگ میشهقول میدممن سه سال زجر کشیدمتو نکشهیشکی نکشه امیدوارمبیکاریا دخت ...

چشم گلم خداکنه اینطور که شما میگین بشه یک ماهه تمام تلاشمو میکنم ممنونم ازتون