2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه🙂😂هنوزم بنظرم هوشم مهمه .خیلی.

ببین آیا درسته بگیم هادی چوپان بدن و استعدادش داشت که تونست ایطور بشه ؟؟ 

در صورتی که هزاران نفر هستن که بدنسازی حرفه ای برا مسابقه کار میکنن ولی اونا چرا نتونستن ؟؟ 

فقط خوندن 

اینو خودم تجربه کردم

کسی که جا نمیزنه میبره 

من سال اخر تصمیم گرفتم بخونم 

وسط سال به این نتیجه رسیده بودم که ضریب هوشیم کمه

(با اینکه بچگی منو ستجش کردن گفتن که ضریب هوشی بالایی داره )

ولی ادامه دادم ۱۰نفر بودیم که از صفر شروع کردیم یدونه من ادامه دادم‌ 

درسته نرفتم دانشگاه چون رشته مورد علاقهمو نیاوزدم

ولی خب چیزای دیگه از علوم پزشکی میاوردم 

با اینکه پشتم ولی احساس میکنم یه دستاورد خوب دارم بخاطر جا نزدنم ها 

کلا بهم جا نزدن رو یاد  داد درس خوندن

فقط خوندن اینو خودم تجربه کردمکسی که جا نمیزنه میبره من سال اخر تصمیم گرفتم بخونم وسط سال به این نتی ...

روزی چند ساعت میخونی؟

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید

ببین آیا درسته بگیم هادی چوپان بدن و استعدادش داشت که تونست ایطور بشه ؟؟ در صورتی که هزاران نفر هستن ...

اخه درس فرق میکنه دورت بگردم

درس مستقیم با مغز و هوش ارتباط داره!!

ورزشو مقایسه نکن با درس

سلامت جسم سلامت روحی خانواده سازگار معلم خوب کلاس کنکور خوب 

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

از کی خوندی ؟ رتبت چند شد

مهر بین ۵ تا ۱۰ هزار یه رتبه ای

برا منی که اینو اوردم خیلی خوبه چون من از درصدای منفی یا زیر ۱۰ شروع کردم بهم گفتن مشاورم که رتبم بالای ۱۰۰ هزار میسه