2777
2789

منم دخترمو بردم عفونت داشت شربت داد خوب شد ولی نمیشد کشیدش چون دندون زیرش هنوز در نیومده بود اگه میکشیدم بعد دندوناش بهم میریخت فضانگهدارهم گفتن اذیت میشه بچه منم بیخیالش شدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببر دکتر عزیزم شربت خشک کن بهت میده اینجوری که شما میگید خیلی عفونت کرده طفلی، عفونتش خوب بشه دردش م ...

آخه اگر عفونت داشته باشه تب می‌کنه ...بعدم اگر عفونت باشه تو طول روز هم سرفه داره یا حداقل خلط داره ولی هیچی ندارع دخترم تا میاد بخوابه نیم ساعت سرفه می‌کنه بعد دیگه میخوابه

شما تجربه دارید زمینه الرژی

اره عزیزم دختر بعد مریضی دوماه سرفه داشت بردم دکتر عکس ریه گرفت اسپری و قرص داد خوب شد، الانم مریض میشه بعداینکه خوب میشه سرفه هاش میمونه من کلی عسل و دارو گیاهی و شیمیایی میدم ولی تغییری نمیکنه، خیلی از بچه های الان این مشکلو دارن متاسفانه، بچه دوستمم همینجوری بود ده تادکتر برد بچشو یک سال و خورده ایشه هرچقدر دارو خارجی میداد فایده نداشت هرچندمدت تب میکرد اخرش رفت دکتر عفونی گفت مشکلی نداره رفت دکتر برای لوزه هاش گفت الرژیه و اسپری داد بهش الان میگه بهترشده