2777
2789

چطور یک بسته رو با پست پیشتاز بفرستم به یک جا؟

بیبی قول میدم کسی مثلت نیس...❤                       آقایون  پیام و پیوی و کامنت ممنوع 🚫

برین اداره پست بعد بگین با پست پیشتاز ارسال کنن هزینه ش رو میدین و ارسال میکنن فقط اگه شکستنیه حسابی بپیچونین ک با تیپاکس بفرستین خیلی بهتره تو پست میشکنن

. زنــجیر شــده بـه پــزشکــے |. در سـوداے هنـر |. متاهل و متعهد 💙💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببر پست بسته بندی کنه آدرس بنویس

ببرم اداره پست اونجا خودشون بسته بندی میکنن؟

بیبی قول میدم کسی مثلت نیس...❤                       آقایون  پیام و پیوی و کامنت ممنوع 🚫

برین اداره پست بعد بگین با پست پیشتاز ارسال کنن هزینه ش رو میدین و ارسال میکنن فقط اگه شکستنیه حسابی ...

نه شکستی نیست 

کفشه تو چی بزارم؟ مشمبا ببندم بعد ببرم بدم اونا بعد بزارن تو پست اوکیه؟

دفتر خدمات ارتباطی هم اینکارو انجام میده 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

نه شکستی نیست کفشه تو چی بزارم؟ مشمبا ببندم بعد ببرم بدم اونا بعد بزارن تو پست اوکیه؟

میشه تو جعبه کفش هم بذارین خودشون ارسال میکنن

. زنــجیر شــده بـه پــزشکــے |. در سـوداے هنـر |. متاهل و متعهد 💙💍