2777
2789

پریودم همیشه سر وقت بوده دورهام ۲۸روزس امروز بی بی چک زدم منفی بود امکان داره باردار باشم بی بی چک منفی نشون بده؟سه روز گذشته از موعدم فردا برم آزمایش یا چون بی بی چک منفیه کلا منتفیه بارداریم

۳ یا ۴ روز دیگه صبرکن اگر پریود نشدی دوباره بی بی چک بزن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

چقدر عجول 

یکم صبر کن 

وقتی بی بی چک منفیه ازمایش برای چیه؟؟؟؟ 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره احتمال داره باردار باشی و منفی نشون بده چون برا من پیش اومد

دیگه علائمت چیه بجز تاخیر؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

معمولا تا یه هفته باید از موعدت گذشته باشه تا بی بی چک بزنی...به نظرم صبر کن تا یه هفته بشه....

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

اره احتمال داره باردار باشی و منفی نشون بده چون برا من پیش اومددیگه علائمت چیه بجز تاخیر؟

ببین نمی‌خوام توهم بزنم ولی کمردرد دارم و خیلی احساس ضعف دارم خیلی عذر میخواهم ترشحات زیاد شده

خودم خیلی عجله ندارم شوهرم خیلی می‌پرسه می‌خوام یا این وری باشه یا اونوری

به صبر و شکیبایی دعوتش کن 😁

انشالله هر چی به صلاحتون هست پیش میاد ولی الان زوده گلم 🌹

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
ببین نمی‌خوام توهم بزنم ولی کمردرد دارم و خیلی احساس ضعف دارم خیلی عذر میخواهم ترشحات زیاد شده

صبر کن هفته دیگه بیبی چک بزن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس