2777
2789
عنوان

انتخاب بین خونه ویلایی و آپارتمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 53 پست
یه برگه بذار جلوت خوبی ها و بدی های هر کدوم رو بنویس و تا ۵۰ درصد از این جواب استفاده کن۵۰ درصد هم ب ...

باید همین کار رو انجام بدم چند وقته دارم فکر میکنم به نتیجه نرسیدم کدوم بهتره ولی همسرم موافق ویلایی هست 

😂😂براشون قند ببر

بخدا بردم. پاستیل، کیک، شیرکاکائو، کامیون. 3ساله و5ساله پسر. ازشهرشون اومدن تهران، ویلایی بوده، به آپارتمان نشینی عادت ندارن. بیچاره شدیم، 5ونیم بیدارمیشیم بخدا

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا خب پس هیچی آخه گفتم اون مرکز شهره خوبه این یه مسیر تاکسی میخواد

ببین عزیزم ما که از شرایط شما خبر نداریم بهتره خوبی ها و بدی های هر کدام رو در نظر بگیری و بعد انتخاب کنی مثلاً اینکه گفتم خونه ای که آفتاب نداره بدرد نمیخوره چون من حنوبم زمستون که رطوبت بالاست اگه آفتاب نداشته باشیم حتی لباس هامونم نم برمیداره

ای داد بی داد واقعا عجب اخه میگن آپارتمان امنه کو پس

من تنها نبودم کلی آپارتمان دزد رفته بود من طبقه دو ساختمان روبرویی طبقه ۴ بود 

کسی که دزدی میکنه راهشم پیدا میکنه 

درب ضد سرقت هم اگه با کلید قفل نشه با یه کارت پول باز میشه اگه همسایه دزد باشه راحت میشه هر کاری کرد 

بخدا بردم. پاستیل، کیک، شیرکاکائو، کامیون. 3ساله و5ساله پسر. ازشهرشون اومدن تهران، ویلایی بوده، به آ ...

حالا اینا خوبه ما یه جا بودیم همسایمون تو سالن شیههه میکشید بچههاشو صدا میزد ساعت هفت صبح درو میکوبید واقعا اون یه سال پیر شدیم