2777
2789
عنوان

خوردن شربت نعنا در بارداری

116 بازدید | 10 پست

خانما خوردن شربت نعنا از این آماده ها تو بارداری ضرر داره؟

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهوه میشه خورد توبارداری مثلا ماه دوم؟؟

یه بار فک کنم مشکلی نداره ولی کلا خوب نیس

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
یه بار فک کنم مشکلی نداره ولی کلا خوب نیس

هرروز دلم میخاد بخورم اسپرسو 

عادت داشتم وقتی نمیخورم بیحالم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

شربت نعنا نه چرابایدضررداشته باشه

چ میدونم بس که هرچی میخوام بخورم میزنم اینترنت میبینم زده خوب نیس دیگ میترسم قبلش سوال میکنم بعد میخورم

چ میدونم بس که هرچی میخوام بخورم میزنم اینترنت میبینم زده خوب نیس دیگ میترسم قبلش سوال میکنم بعد میخ ...

اینترنتوبیخیال

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

هرروز دلم میخاد بخورم اسپرسو عادت داشتم وقتی نمیخورم بیحالم

ن دیگه هرروز خوب نیس منم قبل بارداری همش نسکافه میخوردم ولی دیگ نخوردم حتی چایی هم نمی‌خورم چون کافئین دارن خوب نیس

ن دیگه هرروز خوب نیس منم قبل بارداری همش نسکافه میخوردم ولی دیگ نخوردم حتی چایی هم نمی‌خورم چون کافئ ...

چقدر میشه خورد