2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی برات حمدو صلوات فرستادم لطفاً برای منم یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه دلم آروم بگیره 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

عزیزم صلوات فرستادم برات به هرچی میخوای برسیمنم دعا کن…

منم مثل شما میترسم

ولی بِدونید هیچ قدرتی از خدا بالاتر نیست

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
اسی برات حمدو صلوات فرستادم لطفاً برای منم یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه دلم آروم بگیره

عزیزم حمد خوندم برات با ۵ تا صلوات الهی دلت اروم بگیره

به خوشی دل تو منم به حاجتم برسم،..

دعا کن اونیکه تو ذهنمه اتفاق نیفته فردا

منم مثل شما میترسمولی بِدونید هیچ قدرتی از خدا بالاتر نیست

اره عزیزم درسته

اما واقعا دلم نمیخواد یسری حرفا زده بشه فردا…

که کاری از دست خودم برنمیاد

فقط خدا میدونه اگ زده بشن اون حرفا ، دوباره چقد بدبختی و داستان دارم…

اره عزیزم درستهاما واقعا دلم نمیخواد یسری حرفا زده بشه فردا…که کاری از دست خودم برنمیادفقط خدا میدون ...

تا خدا نخواد برگی از درخت نمی افته،ترس یعنی شرک ،اینو متوجه باش خدا از همه بالاتره

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
بله درسته امیدوارم همه چی سراسر خیر باشه و اتفاقی نیفته

انشالله

اره عزیزم درستهاما واقعا دلم نمیخواد یسری حرفا زده بشه فردا…که کاری از دست خودم برنمیادفقط خدا میدون ...

فکر کنم قضیه اینه رل داری خونوادت دارن میفهمن؟

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن