2777
2789
عنوان

مراقبت پرسینگ گوش

78 بازدید | 17 پست

دوروز پیش گوشمو سوراخ کردم بعد من به گوشواره به جز طلا حساسیت دارم دیدم گوشم‌خیلی درد میکنه ترسیدم عفونت کنه گوشواره رو در اوردم‌ نخ کردم‌توش ولی قسمت دکمه ای گوشم خیلی درد میکرد نتونستم فقط در اوردم تمیزش کردم باز زدم 

میترسم عفونت کنه قبلا عفونت کرده خیلی اذیت شدم

ی شیرازی که بوی بهار نارنج تو ریه هاش شکوفه زده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه تا زدم هزااارجور رسیدگی کردم هرررکاری کردم عفونت کرد زجر کشیدم بعد از یکسال بیخیال شدم دیگه خیلی وحشتناک بود(مقاومتمو داشتی؟😂)

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

من سه تا زدم هزااارجور رسیدگی کردم هرررکاری کردم عفونت کرد زجر کشیدم بعد از یکسال بیخیال شدم دیگه خی ...

وای بسته نشه 

من سه تا زدم هزااارجور رسیدگی کردم هرررکاری کردم عفونت کرد زجر کشیدم بعد از یکسال بیخیال شدم دیگه خی ...

مقاومت فقط خودت بقیه حرفن

اره ،البته عفونت هم کرد ولی خیلی خیلی کم با همون پد الکی ها که میکشیدم سریع خوب شد

حتما‌فردا میگیرم مرسی عزیزم