2777
2789

من سال آخر کیست عمل کردم نشد امتحان بدم ترم دو و برای ترم اول مستمر و نمره دارم ولی حدود دوسالیه که پیگیرش نشدم 

تجربی ام 

میخوام شروع کنم به درس خوندن 

بلد نیستم میشه زاهنماییم کنید 

کی برم بزرگسالان ثبت نام کنم؟

چجور درس بخونم که نهایی پاس شم و..

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زودتر باید ثبت نام میکردی دی امتحان بدی رفت برا خرداد دیگ

میخوام فارسی رو امتحان بدم 

باید بزرگسالان ثبت نام کنم و شروع کنم به خوندن؟

برای دی نمیخوامش چون نخونده بودم

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

فقط برای اینکه دیپلم بگیری؟ یا کنکور هم میدی؟ اگ کنکور میدی باید نهایی هات ۲۰ بشه

نه فقط دیپلم فعلا 

چرا؟؟

هر کار می‌کنی فقط خرداد امتحان بده 

دی و شهریور خوب نیست تاثیر هم نداره 

من آخر آبان اینا رفتم پرونده درست کردم و هزینه واحد های درسی رو دادم به خیال اینکه خرداد بذاره برم امتحان بدم نگو برای دی ثبت نام شدم 

هیچی دیگه آذر ماه هم که کیست تخمدان عمل کردم و کتابی که ۲ـ۳ سال ازش فاصله داشتم رو مجبور شدم تو ۱۰ روز ببندم 

امروز امتحانش رو دادم ولی اصلا جالب نبود افتضاح بود

درود برتو از امضات فهمیدم با سوادی اصلا ربطی به میزان تحصیلات نداره.رشتت چیه؟اول باید زنگ بزنی یه مد ...

تجربی ام .

از گوگل مپ مبتونم در بیارم که کجاست؟؟

هر کار می‌کنی فقط خرداد امتحان بده دی و شهریور خوب نیست تاثیر هم نداره من آخر آبان اینا رفتم پرونده ...

وای 

سخت بود عزیزم؟

من کیست داشتم عمل کردم دوسال فاصله گرفتم 

درسمم خیلی خوب بود 

ولی میترسم