2777
2789
عنوان

ختم قرآن

90 بازدید | 11 پست

سلام

من قبل دنیا اومدن نینیم یه ختم قرآن برا سلامتیش نذر کردم

اما الان نینی ماشاءالله انقد شلوووغه که نمیرسم وقتاییم که میخوابه جونی ندارم که هیچ کاری انجام بدم

الانم خیلی دوست دارم دینمو زودتر ادا کنم

بنابراین دست یاریمو دراز میکنم 

خواهرای گلم که میخوان  تو این ختم قران منو کمک کنن،لطفا اعلام کنن

سلام دوست عزیز من هستم با اجازه ات نفر اول وسوره اول و ضمنا نفرات کم اآوردی باز هم هستم. تو هم دعا کن من هر چه زودتر حامله بشم به حق خانم زینب 

خدایا شکر به خاطر فرشته کوچولوی ناز نازم  .....  تخمدان هام ضعیف بود ولی بعده یک ماه استفاده  با رازیانه و عسل باردار شدم 
سلام دوست عزیز من هستم با اجازه ات نفر اول وسوره اول و ضمنا نفرات کم اآوردی باز هم هستم. تو هم دعا ک ...

مرسی عزیزم،اجرت با خدا

ان شا الله زود زود یه نی نی ناز بغل بگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم،اجرت با خدا ان شا الله زود زود یه نی نی ناز بغل بگیری

خدایا شکر به خاطر فرشته کوچولوی ناز نازم  .....  تخمدان هام ضعیف بود ولی بعده یک ماه استفاده  با رازیانه و عسل باردار شدم 

سلام دوست عزیز خوبی این ماه موفق شدم حامله بشم تو رو خدا دعام کن بچه ام سالم به دنیا بیاد من برات قران کامل ختم میکنم فقط ی کم صبر کن ده جزء ابجیم تموم بشه بعد ختم تو رو شروع میکنم تموم شد برات پیام میدم .

مرسی عزیزم،اجرت با خدا ان شا الله زود زود یه نی نی ناز بغل بگیری

سلام دوست عزیز من قران برات شروع کردم انشالله تا اخر بهمن ختم میکنم . برای سلامتی نی نی ام دعا کن لطفا 

سلام دوست عزیز من قران برات شروع کردم انشالله تا اخر بهمن ختم میکنم . برای سلامتی نی نی ام دعا کن لطفا

سلام دوست عزیز خوبی این ماه موفق شدم حامله بشم تو رو خدا دعام کن بچه ام سالم به دنیا بیاد من برات قر ...

از خبر بارداریت خیلیییی خوشحال شدم 

خدا رو بی نهایت شکر 

ان شا الله فرشته کوچولوتو صحیحو سالم بغل بگیری 

سلام دوست عزیز من قران برات شروع کردم انشالله تا اخر بهمن ختم میکنم . برای سلامتی نی نی ام دعا کن لط ...

برا ختم قرآن ممنونم ازت تصمیم گرفتم هر جوری شده خودم بخونم پس نیازی نیست بخونی

سلام دوست عزیز من قران برات شروع کردم انشالله تا اخر بهمن ختم میکنم . برای سلامتی نی نی ام دعا کن لط ...

جز آخر قرانو به نیت به سلامت دنیا اومدن گل نازت نذر کردم بخونم

ان شا الله بارداری خوب و راحتی داشته باشی

جز آخر قرانو به نیت به سلامت دنیا اومدن گل نازت نذر کردم بخونم ان شا الله بارداری خوب و راحتی داشته ...

من جز ۱۵ هستم به نیت تو شروع کردم اشکالی نداره خودتم ختم کن منم برات یکی ختم میکنم 

جز آخر قرانو به نیت به سلامت دنیا اومدن گل نازت نذر کردم بخونم ان شا الله بارداری خوب و راحتی داشته ...

سلام دوست عزیزم من قران برات ختم کردم بدون جبرو اجباری  با نیت تو شروع کرده بودم و با نیت تو ختم کردم ایشالا خدا قبول کنه .عزیزم خیالت تخت با رضایت کامل خوندم. ناز نازی های گلت  زیر سایه پدرو مادر بزرگ بشه بحق خدا . پیشاپیش سال نو رو تبریک میگم ایشالا سالی پر از برکت برای شما و خانواده تان باشه .