2777
2789
عنوان

چقد دلم میخواد فارغ التحصیل بشم

86 بازدید | 10 پست

دو ترمم مونده و واقعا عجله دارم لیسانسمو بگیرم برم خونه 

دانشگاه هیچوقت اون چیزی نبود ک فکرشو میکردم

تو این سه سال هیچ دوستی پیدا نکردم و زندگی خوابگاهی برای من درونگرا واقعا عذابه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهممت

واقعا دارم عذاب میکشم فقط ب خاطر مدرکش دارم میخونم ب هیچی علاقه ندارم اگه بخاطر اصرار بابام نبود همین الان ول میکردم درسو دانشگاهمو

تایم امتحاناتم هس افسرده شدم اصن

واییی خیلی سخته.. فرهنگای متفاوت بعد نظافت و بهداشت... امیدوارم این مدت برات خیلی سریع بگذره

اگه دانشگاه نرفتی هیچوقت شهررغریب انتخاب نکن

شده پیام نور بخون ولی شهر خودت بمون

واقعا دارم عذاب میکشم فقط ب خاطر مدرکش دارم میخونم ب هیچی علاقه ندارم اگه بخاطر اصرار بابام نبود همی ...

واقعا خوابگاه بدتر از جهنمه.گاهی میگم کاش رشته بدتر بخونی ولی شهر خودت

واقعا خوابگاه بدتر از جهنمه.گاهی میگم کاش رشته بدتر بخونی ولی شهر خودت

کاش هیچی نمیخوندم این همه خودمو اذیت کردم بابت رتبه اخرشم جایی برام نریده بودن ببخش اینجوری صحبت میکنم واقعا دلم پره کاش پیام نور میخوندم هم خونه میبودم هم مدرکمو میگرفتم هم اینقدم دردسر نداشت برا منی که بی حوصله‌م

اگه دانشگاه نرفتی هیچوقت شهررغریب انتخاب نکنشده پیام نور بخون ولی شهر خودت بمون

همین کارو میخوام بکنم.. به خاطر وسواسم و درونگرا بودنم کلی مشکل دارم اصلا نمیتونم تصور کنم با غریبه ها بخوام زندگی کنم

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من