2777
2789

تنبلی تخمدان دارم ادمی بودم که به شدت لاغر بودم یهو چاق شدم  با اینکه خیلیم غذایی نمیخورم و تحرکم مثل سابقه ..  کلا برای تنبلی تخمدان چی کار میکنن؟ اصلاح سبک دقیقا میشه چی ؟  هم استرس و اضطراب وحشتناک دارم هم ریزش مو هم چاقی فکر کنم قند خونمم لب مرزی شده هم  اینکه بسیار بی جونم اصن جون ندارم  حتی زور در نوشابه باز کردن ندارم وامیستم یکاری میکنم زود خسته میشم  .فشار خونمم زود میاد پایین از استرس هی یچیزی میخورم حتی به این دلیل فکر کنم چاق شدم ولی نمیدونم چیکار کنم تمام مشکلاتو حل کنم ... ایا دکتر زنان خوب تو تهران میشناسید این مشکلو حل کرده باشه؟  من رفتم ولی قرصایی که داد گمون نکنم اوکی کرده باشه منو 

(مجردم و مشکلات خانوادگیه زیادیم دارم که بنظرم یه بخشیش بخاطر اینم هست🥲)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط رژیم بگیر و از استرس و ناراحتی دور باش همین قند مصنوعی حذف کن کامل

از استرس اینکه بی جون میشم میخورم دیگه نمیدونم چیکار کنم

مثلا ایا خرما مشکل داره؟ یسری میگن قند حذف کن خب قند خرما و عسل چی

از استرس اینکه بی جون میشم میخورم دیگه نمیدونم چیکار کنممثلا ایا خرما مشکل داره؟ یسری میگن قند حذف ک ...

کم باشه بهتره چون باعث افزایش وزن میشه چرا استرس داری استرس خودش سمه باعث بهم خورن هورمون میشه

کم باشه بهتره چون باعث افزایش وزن میشه چرا استرس داری استرس خودش سمه باعث بهم خورن هورمون میشه

من یه مدت پنیک میشدم قرص میخوردم یکم تازه بهتر شدم ..کلا از مشکلات خانوادگی اعصابم خیلی داغونه استرسمم بالا رفته هر سالی ک میگذره هی بالاتر میره 

من یه مدت پنیک میشدم قرص میخوردم یکم تازه بهتر شدم ..کلا از مشکلات خانوادگی اعصابم خیلی داغونه استرس ...

سعی کن خودتو کنترل کنی با استرس و ناراحتی هیچ مشکلی حل نمیشه فقط به سلامتیت آسیب میزنی