2777
2789

همون مادرشوهر آیندم نیست قراره منو همسر آیندم با پدرش خونه باشیم و من غذا درست کنم

پیشنهادتون چیه 

بگید لطفا

میخوام به چشماشون بیاد لطفا کمکم کنید شماهم جای خواهرای بزرگترم ممنون میشم از تجربه غذاهای خوشکزتون بگید و بگید برا کدوم استانید من تهرانم لطفا راهنماییم کنید یه غذای راحت بگید 

دعا کنید بینمون همه چیز رسمی بشه به هم برسیم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلأ طرف می‌دونه که تو دوسش داری؟😂

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

قرمه سبزیای من حرررف نداره 

اونو درست کن

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی] 

به جای راهکار دادن برای غذا پختن بهت به عنوان خواهر توصیه میکنم دوران عقد خونشون نمون چه برسه به دوران قبل عقد که میخوای بری بمونی غذا هم درست کنی!!!

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
به جای راهکار دادن برای غذا پختن بهت به عنوان خواهر توصیه میکنم دوران عقد خونشون نمون چه برسه به دور ...

نمیخوام شب بمونم

اصلا درست نیست بعداهمین خانواده میگن پدر مادرش همجا می‌زارن بره

عزیزم دورتن آشناییه پدر مادر درجریانن.. و این ک اینجوری بهتره تا این ک جوونا قایمکی برن خونه کارای بدم‌کنن تازه.. ما که کاری نمیکنیم.. خانوادهامون فکرشون بازه وقتی میدونن قراره باهم ازدواج کنیم

الان میخوای غذا درست کنی فقط زرشک پلو با مرغ جوابه بقیه غذاها رو ممکنه دوست داشته باشن یا نه یا وقتت ...

دستور کاملشو میگی‌ خوشمزه شه