2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمنم همینطوریه یعنی پولو آتیش میزنه باورت نمیشه چه چیزای بیخودی میخرید . الان کارت هاش همش دست منه حساب کتابش دست خودمه . خودم خرجی میدم بهش . من خودمم شاغلم. یکم مدیریت کن سخته تو این گرونی . شوهر من یهو می‌دیدی ۱۲ میلیون داد به یه ادکلن . یکم بهترش کردم الان 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

شوهرمنم همینطوریه یعنی پولو آتیش میزنه باورت نمیشه چه چیزای بیخودی میخرید . الان کارت هاش همش دست من ...

ادکن نگو که الان گریم میگیرههههه

من دوش روزانه میگیرم، کلا نه عرق میکنم نه خدای نکرده بویی غیر شامپو و صابون میدم...دو تا شی یبار با هم خررریددددد

وای یادم انداختی تازه عروسی گرده بودیم دیم با دوتا نایلون پر اومد خونه . اینا چیه؟؟؟؟؟ همش خوراکی های خارجی ات اشغال . میوه های استوایی دراگون فروت و این چیزا . تازه با افتخار هم میگفت این دوتا نایلون شد ۵ میلیون و خورده ای . 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

خرج دست خودمه، این پول کارت خودشه...یهویی حرکات عجیب میزنه، واقعا بعضی وقتا فکرم مشغول میشه

اگه خرید هیجانی داره باید در موارد روانیش بیشتر تامل کنی

فقط توی خرید اینجوریه یا مثلا توی رابطه تونم گاهی بشدت متمایله و گاهی هم کاملا منفعل؟

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

وای یادم انداختی تازه عروسی گرده بودیم دیم با دوتا نایلون پر اومد خونه . اینا چیه؟؟؟؟؟ همش خوراکی ها ...

وایییی پس انگار همه گیره، ببخشید ببخشید اینو میگم میدونی خودش چی میگه؟ 

میگه رزااااا؟ باز سس شعر خریدم( با خنده)

چه عجیب ! حالا اگه میگفتی خوراکی میخره میگفتم عب نداره

نه خوراکی خارج از دستور نمیگیره، وسایل عجیب غریب 

یبار گفت میرم جویس ویپ بگیرم از سر کوچه بیام، رفت اومد با کلی لگن پلاستیکی( فاکتورش رو دیدم برق از سرم پرید خیلی گرون بودن، من اگه لگن پلاستیکی لازمم میشد با یک پنجم اون قیمت خودم میخریدم)

امروز این تامپونا واقعا منو شوکه کرد

اگه خرید هیجانی داره باید در موارد روانیش بیشتر تامل کنیفقط توی خرید اینجوریه یا مثلا توی رابطه تونم ...

فقط تو خرید اینجوریه، یبار دو تا کیف لپ تاپ یکسان خرید

ولی خوابش گاهی وقتا خیلی کم میشه

فقط تو خرید اینجوریه، یبار دو تا کیف لپ تاپ یکسان خریدولی خوابش گاهی وقتا خیلی کم میشه

اون موقعا که خوابش کم میشه چند تا کار همزمان انجام میده و نترس میشه؟

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁