2777
2789
عنوان

تو دوران نامزدی نامزدتون بهتون پول میداد ماهانه

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 38 پست
خیلی ناراحتم که خودش نمیدونهشاید چون میدونه خودم درآمد دارم بهم نمیدهالبته یه بار صحبتش شد گفت ماهی ...

به بهانه های مختلف ازش پول بگیر که اگه خسیسه بفهمی

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاغیلن؟ماهی چقد؟

قبلا شاغل بودم ولی الان نه 

مبلغ نمیگم دوست عزیز چون اینجا سوتفاهم زیاد پیش میاد 

دوران آشنایی مون هم مبلغ یادم نمیومد ولی در حدی بود ک خرید و لیزر و ارایشگاه راحت برم 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
به بهانه های مختلف ازش پول بگیر که اگه خسیسه بفهمی

والا همیشه خرج رستوران و کافه رو خودش میده

چندبار هم رفتیم بازار میگفت هر چی دوس داری بخر،میگفت چیز خوب بردار و به قیمت فکر نکن

ولی پول تو جیبی نمیده

به نظرت خسیسه؟

والا همیشه خرج رستوران و کافه رو خودش میدهچندبار هم رفتیم بازار میگفت هر چی دوس داری بخر،میگفت چیز خ ...

نه فکر نکنم

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .