2777
2789
عنوان

اگه بر میگشتین ب دوران عقدتون.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1966 بازدید | 235 پست
اگه برمیگشتم به اون دوران سخت،باخانواده همسرم همونطوری رفتار میکردم،رسمی ولی مهربون.الان هم بعد ده س ...

میشه بگید چطوری با سیاست با همسرتون رفتار میکردی؟کلا سیاست داشتن با همسر چجوریه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید دیگه عقد نمیکردم،یا اگرم دوباره اینکارو میکردم باهاس با سیاست تر رفتار میکردم،دیگه نمیزاشتم خیل ...

جرو بحثو خیلی م افقم👌

شدیم مثل  الکل هرکیو تحویل میگیریم سرش گیج میره😏
میشه بگید چطوری با سیاست با همسرتون رفتار میکردی؟کلا سیاست داشتن با همسر چجوریه؟

عزيزم هر جور شوهرت باشه همون جور ميمونه سياست خيلي تاثير نداره چون مردا هر كاري كني ب چشمشون نمياد همش ميگن مامانم مامانم

live,LOVE,nurse  
مادرشوهرمو با چوب خیس خورده میکشتم😁

😂😂😁😁😂😂😂

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.
خوب خیلی دوران نامزدی کوتاه و شیرینی داشتم.زود جشن گرفتیم و ازدواج کردم.کاش یکم بیشتر نامزد میموندم

خوش به حالت.

ادم قدر چیزایی که داره رو نمیدونه کاش من جای تو بودم.

خوش به حالت. ادم قدر چیزایی که داره رو نمیدونه کاش من جای تو بودم.

چرا عزیزم؟

بزرگترین دروغی که تو مدرسه بهمون گفتن جمع مذکر سالم بود😩😩😩😩😩😩.اخه مذکرا جمع شن یه جا جمع سالم میشه؟😩😩😩😩
چطوری لوس بودی  منم خیلی لوسم😒

سره همه چی قهر میکردم...حتی گاهی اوقات بدون دلیل فکر میکردم که الان باید قهر کنم  اون هی نازمو میکشید با اینکه براش خیلی سخت بود...الان احساس میکنم قهرام براش عادی تر شده بخاطر همین کمش کردم یا لاقل زودتر اشتی میکنم😅

اره موافقم منم ازونایی ک هرکی هرچقد یاد بده یاد نمیگیرم مگه این که خودم تجربه کنم🤒

دیدی چون من خودمم اینطوری بودم این حرفارو هزار بار بهم گفتن ولی من بازم گفتن اینا فرق دارن 😣😣😓

خدای من...این روزها دائما متوجه استجابت دعاهایم می‌شوم..شکر من کجا و بزرگی این نعمات کجا؟خدایا باز مثل همیشه شرمنده ام...من کجا و این همه لطف و محبت کجا؟شکر من کجا می‌تواند ذره ای از این نعمت‌های تو را جبران کند؟فرزندم جان مادر....درست زمانی که بین همه ی اگر ها و باید و شاید ها و چون ها و چرا هامصصم می شوی بنشینی بر سر سجاده ی مهرش و از خدا نام مادر را التماس کنی ....و بعد خدا منتش را ... نعمتش را.... در حقت تمام کند و نام زیبای مادر را برازنده ی باقی اسمت کند قصه ی روزهای تنهاییت تمام می شود یکی می آید که تو،  به لطف بودنش بهترین حس ها را تجربه می کنی و به ضمانتش وامِ مادرانگی می گیری...خودت را از دفتر اولویت هایِ خودت، داوطلبانه خط می زنی .... بند بند وجودم...یادت بماند که همه ی این ها خستگی دارد ... نگرانی دارد...اما....این حس به همه دنیا می ارزد...با تمام وجودمون منتظرت هستیم کنجد کوچولوی مامان و بابا...خدایا به حق شهدای کربلا دامن همه دوستام و سبز کن