2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دی ماه مگه تعطیلات داره

تعطیلات سال نو می‌خوان برن

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

همسفر خوش اخلاق: ۳۰۰۰ دلار

وظایف: حمل آفتابه و نون لواش در چمدان، گرفتن سلفی در طول سفر، بیدار کردن برای صبحانه هتل، با انگشت نشان دادن جاذبه های توریستی، پیدا کردن ایرانی ها در خیابان های استانبول

همسفر خنثی: ۲۰۰۰ دلار

وظایف: حمل بطری آب معدنی سوراخ برای دستشویی در چمدان، گرفتن ۳ عدد سلفی در کل سفر، قیافه گرفتن برای ایرانی های دیگر استانبول

همسفر بداخلاق: ۱۰۰۰ دلار

وظایف: غر زدن در هنگام بستن چمدان، غر زدن در هنگام دیدن از جاذبه های توریستی، فحش دادن هنگام بیدار شدن صبح زود برای خوردن صبحانه هتل، غر زدن هنگام دیدن باقی ایرانی ها چون فقط ما حق داریم سفر بیایم، ایرانی های دیگه به درد نمی،خورن

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!