2777
2789

در راه خدا یعنی چی؟

کمک کنم به نیازمند در راه خدا یعنی به چی فکرکنم طرز فکرم چی باشه؟

یا کلا این که رها باشم و هرکاری میکنم برای رضای خدا باشه یعنی چی؟ ذهنیتش چی باشه

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیتت در رضای خداعه و معمولا کسی هم نباید خبردار بشه که ریا بشه

کمک به نیازمندان در حد توانت یا کارهایی از این قبیل

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

من برای حال خودم انجام میدم هر وقت کاری انجام دادم چون کسیو خوشحال کنم حال دلم. خوب میشه 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

میگن دغدغه‌ات کم کردن باشه اونم برای جلب رضایت خدا

دیدم خیلیا کمک میکنن و به اینکه طرف مثلا اون پول رو چطور خرج میکنه کار دارن ، یا به اینکه لباسو خودش میپوشه یا میده دخترش کار دارن

از طرفی بعضیا کمک میکنن اما همه جا جارش میزنن 

خب اینا یعنی هدفت جلب رضایت خدا نبوده و رها نکردی اون کمک رو.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

خب ظاهری ترین تعبیرش اینه که برای ریا کردن و خودنمایی نباشه

بعد از این مرحله اینه که تا حد توان سعی کنید کاری رو انجام بدین که میتونه حال کسی رو خوب کنه یا کمکی به دیگران باشه

و در درجه بالاترش اینه که اگه کاری به شما ۱۰ درجه ضرر میزنه ولی عوضش ۹۰ درجه به کسی سود می رسونه اون ۱۰ درجه رو تحمل کنید تا به دیگری سود برسونید

میگن دغدغه‌ات کم کردن باشه اونم برای جلب رضایت خدادیدم خیلیا کمک میکنن و به اینکه طرف مثلا اون پول ر ...

منم برام مهمه مثلا بچه ها حتما برای خودشون خرج کنن و نرن بدن به کسی که فرستادتشون تو خیابون

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
منم برام مهمه مثلا بچه ها حتما برای خودشون خرج کنن و نرن بدن به کسی که فرستادتشون تو خیابون

نوع کمکت رو عوض کن

جوری که مطمئن باشی کسی نمیگیره ازشون 

مثلا خوراکی باشه یا لباس

اما اینکه بگی ب کسی ندی یا بیای بپرسی خودت خوردی یا دادی ب کسی اشتباهه و یعنی هنوز تو فکر اون کمکی در حالی که باید رها کنی

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹