2777
2789
عنوان

قارچ سوخاری

157 بازدید | 25 پست

سلام خوبین

من یه سوال داشتم

طرز تهیه قارچ سوخاری هر جا میخونم مستقیم همون خام مواد میزنن سرخ میکنن

اینجوری آب نمیندازه؟

من یه بار پختم بعد سعی کردم سوخاری کنم پودر سوخاری اصلا هر کار میکردم بهش نمی‌چسبید

کمکی روشی چیزی دارین ممنون میشم بگین

توی تخم مرغ زدی نچسبید؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذاشتم عزیزم ولی بازم نمیچسبیدپودر سوخاریا به هم میچسبیدن به قارچ نمیچسبیدن

عه من  همین قدر بلد بودم 😅 قارچ رو کامل میذاشتی داخل تخم مرغ ؟ اگه اره که دیگه نباید اینجوری میشدن 😕

 یک جور تلخ آرومم...                                                     https://daigo.ir/secret/71667746367 

قارچو نباید میپختی باید پوست می‌گرفتی میزدی تو مواد (,تخم مرغ و آرد و فلفل و نمک و زعفرون )بعد میزدی ...

مرسی عزیزم لطف کردی

میترسیدم قارچ نپخته آب بندازه

پس همینجوری خام مواد میزنم

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز