2777
2789
عنوان

پارتنر درسی خوبه علامت سوال

178 بازدید | 11 پست

من ازونام که یکم بیشتر طول بوشه حس میکنم که طرف فک میکنه من خنگم یا نمیخام خیلی توی درسم دخالت کنه ولی اصلا نمیتونم خودم بخونم

خوبه پارتنر ددسی یا یه فکر دیگه کنم؟

خداوکیلی این چیزا رو مد نکنید دیگه 😐

آخه پارتنر درسی چیه دیگه

آدم میره تو رابطه همینجوریش نمی‌تونه درس بخونه اون وقت با یکی فقط برای درس اوکی بشه؟ اصلاً همچین چیزی نمی‌شه

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

خداوکیلی این چیزا رو مد نکنید دیگه 😐آخه پارتنر درسی چیه دیگهآدم میره تو رابطه همینجوریش نمی‌تونه در ...

پارنتر درسی کسیه که فقط باهاش درس بخونی دوست دانشگاهت میتونه باشه هم کتابخونه ایت میتونه باشه یه ادم رندوم میتونه باشه

رابطه چیه؟تازه مد شده چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پارنتر درسی کسیه که فقط باهاش درس بخونی دوست دانشگاهت میتونه باشه هم کتابخونه ایت میتونه باشه یه ادم ...

پس بگو یه رفیق دیگه پارتنر که نمی‌شه 

پارتنر کسیه که باهاش رابطه عاطفی عمیق داری

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

یه آدمی باشه که باهاش درس بخونی فایده ای نداره 

باید یه گروهی باشه و یه مشاور کنار همتون که هدایتتون کنه 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
خداوکیلی این چیزا رو مد نکنید دیگه 😐آخه پارتنر درسی چیه دیگهآدم میره تو رابطه همینجوریش نمی‌تونه در ...

عزیزم پارتنر به معنی شریک هست ... 

پاتنر درسی یعنی اونیکه باهات شریک میشه توی درس خوندن تا بهم گزارش کار و ... بدین ...

لطفا درخواست دوستی ندهید
من دانشجو هستم .... و فصل امتحانتمه .... اگه مشکلی نیست باهم باشیم ...

ترم چندی ؟

منم دانشجوام و فصل امتحاناتمه

من دانشجو هستم .... و فصل امتحانتمه .... اگه مشکلی نیست باهم باشیم ...

مرسی عزیزم بابت پیشنهادت

راستش من دنبال یکیم از بین دوستای کنکوریم که باهم مطلب و هدف مشابه داشته باشیم که رقابتی بخونیم 

اما بازم ممنون از پیشنهادت امیدوارم با یه ادم خوب اوکی بشی و موفق بشی تو امتحانات🤍🤍