2777
2789
عنوان

چکار کنم دردش کم شه

133 بازدید | 7 پست

پسرم شبا تا دیر وقت بیداره عصرهم تا سرمو میزارم زمین اینقد جیغ جیغ میکنه تامیاد چشام گرم شه بیدارم میکنه سردرد میشم امروزم از اون روزاس که سر درد وحشتناک گرفتم.استامینوفن۵۰۰خوردم قهوه هم خوردم ولی داغونم حالت تهوع و سر درد وحشتناک گرفتم.

هرچی به شوهرم میگم بیا عصرا نخوابیم زمستونا میگه نه بیا بخوابیم بچه هم نمیزاره من سردرد گرفتم چکار کنم خوب شم ظرفام کثیفه شام اماده نکردم خونمم بهم ریخته اس

یعنی چی عصرا نخوابیم ؟؟یعنی برنامه و اینا

نه بابا کلا خوابیدن منظورمه.شوهرم میگه بیا کنارم بخوام خب ادم بعدناهار بخوابه خوابش میگیره بعد بچه هی زر زر میکنه یا باید ببرمش دستشویی بیدارم میکنه سردرد میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا کلا خوابیدن منظورمه.شوهرم میگه بیا کنارم بخوام خب ادم بعدناهار بخوابه خوابش میگیره بعد بچه ه ...

وا چه مسخره انگار بچه س که میترسه تنها بخوابه

تورو خدا نگذاریدشوهرا تا این حد برا همه چیتون برنامه ریزی کنند.

اون بدون من نمیخوابه خیلی شرایط بدیه الان دارم میمیرم.یک ساعته میخوام پاشم برم دستشویی از درد زیاد ن ...

این اصلا خوب نیستا

من مرد اینجوری تو فامیل شوهرم تو میانسالی دیدم که خیلی مستبد بوده اونم با همین جمله زنش رو اول خوشحال میکرده که من بدون زنم خوابم نمیبره

احتمالا ژنتیکیه