2777
2789
عنوان

کسی تاپیک رعنا رو تاآخر خوند؟

258 بازدید | 19 پست

چرا تعطیل کردننننن

من تو قسمت جهریه بودمممممم😑

کی خونده یه خلاصه بگه از بقیش 

شدیم مثل  الکل هرکیو تحویل میگیریم سرش گیج میره😏

من نخوندم ولی اعصابم از این تعطیل کردنا خوردههههههه😤

اجازه ندهید ذهنتان به بهانه ناراحتی فعلی تان از شما یک مظلوم و قربانی بسازد. احساس تاسف برای خود و بازگویی ماجراها برای دیگران،شما را در چرخه تکرار،اسیر نگه می دارد… #عزت_نفس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شورشو دراووردن😐😐

سركاري بود انگار

منم پستاي اخرو خوندم

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.
سركاري بود انگار منم پستاي اخرو خوندم

پستای آخرچی بودن؟؟

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 
با اون محمده ازدواج کرد؟ چی  شد عشقشون ک بد نشد تا اونجا؟

آره ازدواج کردن ولی الان بدهنی میکنه براش وممد ب دخترش خعلی محبت میکنه خانم رعنا خانم حسودیش میشه موهای بدنش سیخ میشه🙄

🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻