2777
2789

توروخدا بگید چکار کنم من دلم به حال اون بچه سه ساله کبابه بخدا روحیم خراب شده وقتی صدای گریه بچه میاد منم گریه میکنم

ی بار از بیرون میومدم از آسانسور که اومدم بیرون دیدم داره بچه طفل معصوم رو میزنه بهش میگف صداتو ببر دلت میخواد دوباره داغت کنم وقتی گفت (دوباره) فهمیدم این قبلا بچه رو داغ کرده آخه چطور دلش میاد بچه مثل فرشته هاست بخدا انقد خوشگله نیم ساعت پیش بازم داشت میزدش و داد میزد سرش 

توروخدا نگید ب تو چه ب تو مربوط نیست بچه خودشه 

بخدا دلم ب درد میاد عصبی شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش هر سنگدلی بچه دار نمیشد🙂

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

انشالله دستش میشکنه یمدت استیش میبینه بچه زنگ بزن یواظکی اچرژانس تجتماعی خبر کن بیان سرش ادم میشه 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

زنگ بزن 123

الان میان بهت میگن هیچکار نمیکنه اما میکنه لازم هم باشه با پلیس تماس میگیرین پرونده هم تشکیل میدن زنه رو هم میترسونن 

ماهم برای همسایه مامانم زنگ زدیم تازه تواوج کرونا هم بودمدارس غیرحضوری بود هرروز بچه هشت ساله رو کتک میزد دیوانه شدیم از جیغ و زاری بچه  فکر کن خونه ویلایی چطوری وحشی بازی میکرد که صدا به همه خونه ها میرسید  بعد سه ربع اومدن با ون  ده دقیقه بعدش  هم موتور پلیس اومد اصلا دیگه همچین چیزی تکرار نشد 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

با ۱۲۳ تماس بگیر حتما

غلط میکنه کسی میگه دخالت نکن . حتما دخالت کن 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan