2777
2789
عنوان

راهنماییم کنین خواهش میکنن

60 بازدید | 6 پست

من یه خواستگار داشتم حدود یه ماه پیش که فقط دو روز باهاش چت کردم و یه بارم همو از دور دیده بودیم براساس حرفایی که زد تو اون دو روز فهمیدم به درد هم نمیخوریم و بهش گفتم دیگه بهم پیام نده اونم خیلی ناراحت شد و کلی حرف بهم زد که کارما یقه تو میمیره و من ویژگیای خوب زیاد داشتم و ضرر میکنی و فلان. همین حرفاش باعث شد حس کنم اشتباه میکنم درموردش  و حالا بعد یه ماه دوباره بهش پیام دادم که یه فرصت دیگه بهم بدیم. الان یه بار باهاش رفتم بیرون و فهمیدم واقعا مناسب عم نیستیم الان موندم چطوری دوباره بهش بگم که به درد هم نمیخوریم توروخدا کمک کنین .اینکه چی گفته و چطور رفتار کرده واقعا مفصله 

کارما انگار مسخره بازیه😐

https://harfeto.timefriend.net/17146882166109    صرفا جهت درد و دل .... قوی ترین اسلحه هویته؛ می خوان بفروشی بری انگار کلیته...می خوان بذرشو بسوزونن گلی نده,عمیق تر از اینه ،ولی اینه کلیتش!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه از خودت بود چطور واقعا با اون مزخرفاتی که گفت عذاب وجدان گرفتی؟ وقتی می‌بینی که به دردت نمیخو ...

همش با خودم میگفتم نکنه ور موردش اشتباه کردم یا کاش یه بار باهم میرفتیم بیرون بعد جواب منفی میدادم