2777
2789
عنوان

نوزادم شکمش کارنمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 27 پست

دوست عزیزم تا جایی که میتونی شیرخودتو بده و شیر خشک نده.شیر خشک خوب نیست زیاد.من وقتی شیر خشک بچمو قطع کردم.رشدش و حتی رفلاکسش بهتر شد.اگر هم شیرت کمه پودر شیر افزای گالاکتومید بخر و استفاده کن.معجزه میکنه.و اینکه دور ناف و مقعد بچتو با روغن زیتون ماساژ بده.کار میکنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی،بنظرم کلا شیر خشک رو حذف کن..قطره شیرافزا بخور..خرما ارده بخور ببین چجور شیرت زیاد میشه ک اصلا نیازی ب شیر خشک نداری..من تا سه ماهگی دخترم ۴سطل خرما از این ۵کیلویی ها تموم کردم و تا ۴ماهگیش مرتب قطره میخوردم دیگه شیرم بند نمیومد..همش لباسم خیس بود..اصلا قطره برا دل و روده خوده بچه هم خوبه

دوست عزیزم تا جایی که میتونی شیرخودتو بده و شیر خشک نده.شیر خشک خوب نیست زیاد.من وقتی شیر خشک بچمو ق ...

عزیزم این پودر شیر افزا رو از کجا گرفتین ؟

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛

یکم اندازه ی قاشق چای خوری بهش کره یا روغن حیوونی بدین خیلی زود خوب میشه من امتحان کردم، شکمش هم در جهت عقربه ساعت با روغن زیتون ماساژ بدین دو قطره هم بندازین توی نافش. بخاطر شیرش هس بنظرم با دکترش مشورت کنین عوض کنه شیر نان هم میگن خوبه 

عزیزم منم خیلی درگیر یبوست دخترم بودم . الان ۴ماهو نیمشه یک ماهه که کامل شکمش روون شده و روزی یکبار یا یه روز درمیون شکمش کار میکنه . من روزی یبار بهش شیرخشک میدادم اون باعث یبوستش بود . همین که دیگه ندادم بهش شکمش کار کرد . البته میتونی شکر سرخ بخری حالت خمیری داره هیچ ضرری هم نداره روزی یبار یا یه روز درمیون بهش بدی . شیاف گلیسیرنم خیلی موثره . شیرخشکو ندی بهش راه میوقته . 

البه بگم من شیرم کم شده بود چون داشت عادت میکرد به شیرخشک سینمو بد میگرفت از وقتی ندادم بهش شیرم ماشالا زیادم شده 

براچی بده؟ یعنی مضره

مضر نیست.ولی وقتی ادم شیر داره شیرخودشو بده بهتره.یه کوچولو رفلاکسو بدتر میکنه.من بچم وقتی شیر خودمو میخورد کم تر استفراغ میکرد.ولی شیر خشک میخورد.حتی شیر خشک مخصوص رفلاکس.ولی استفراغ میکرد.مدام