2821
2789

من خودم اینکه با احترام بیشتر رفت آمد کنم حد نگهدارم

کسی اومد خونم حرمتشو نگهدارم 

مخصوصا اقوام شوهر

حالا چه یک روز چه ۱۰ روز🫠

واقعا سختش کردیم زندگی رو این حجم از خودخواهی

اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمی تونم قضاوت کنم ...ولی اسی میگه عروسمون فقط املت می پخت و غذای ساده ...پس ظرف املتی که اسی میشسته نباید زیاد می بوده که اسی ناراحت ....تازه اگه اسی نمی شست خود زن داداش می شست 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

من فکر کردم چقدر نظر بعضی از مردم تنگه

مدام میگن برو هتل 

واقعا خواهر برادری که ده روز نتونی خونش بمونی چه خواهر برادریه؟

من قبول دارم گرونیه ولی واقعا چقدر باید کم لطف باشیم که نتونیم از خواهر برادر همسرمون در حد ده روز اونم بعد از چندسال پذیرایی کنیم.

من خودم متنفرم جایی بخوابم.

حتی خونه خودمون هم جای خوابمو عوض کنم کلافه میشم

ولی شده چندروز مهمون خونمون بوده 

هیچ وقت رومو تنگ نکردم 

یه نکته دیگه هم خیلی به چشمم اومد

یسری خیلی از مهمون استقبال کرده بودن 

وقتی تاپیک هاشونو چک کردم دیدم یا لرن یا کورد 

حس خوبی بهشون پیدا کردم

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

ببین آدم باید خودش بفهمه دیگه مثلا ما دایی مون از ی کشور دیگه اومد خونه ما ۱۵ روز موند زن و دخترش بنده خدا هی میگفتن ما این کارو کنیم اون کارو من بهشون میگفتم اینجا رو خونه خودتون فرض کنید نمی‌خواد خودتونو اذیت کنید ولی باز بنده خدا ها تو کار خونه کمک میکردن همینطور می‌دیدم یهو خرید هم کردن ما خودمونم ی هفته رفتیم ی جایی مجبوری خودمون خرید میکردیم میپختیم و میشستیم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز