2777
2789

من دیسک کمر دارم. به پای راستم میزنه. دکتر گفته درحد جراحی نیست. میخام واسه بارداری اقدام کنم. همه میگن تو بارداری بدتر میشه.

کسی بوده خودش یا از اطرافیان با بیرون زدگی دیسک باردار شده باشه؟

دوران بارداری و بعد از زایمان چطور گذشت ؟

اگه باردار بشم دیگه MRI هم نمیتونم بدم.

اگه تو این مدت دیسکم پاره شد از کجا باید بفهمم.

خیلی دپرسم.

کسی تجربه داشته؟

دوران بارداری کاملا عادی بود

بعد از زایمان و با بزرگتر شدن بچه که همش باید بغل کنی ببری بیاری بدتر شدم تقریبا هرروز درد دارم ولی مدارا میکنم

ام ار ای هم توی بارداری اگه ضروری باشه فک کنم مشکلی ندارد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بارداری چطور گذشت.بدتر نشد.بعد از زایمان تونستی بچه را راحت بغل کنی.من اگه خرید کنم هم با کمر در ...

در کل وقتی بچه بزرگ میشه سخته

ولی دوران بارداری و اوایل بدنیا اومدنش که وزنش هنوز کمه آنچنان سخت و مشکل نبود برای من

ممنونمن به پام میزنه. فک کنم داغون بشم😭

عوضش برای منم خشک میشه همش

وقتی تو یه حالت زیاد بمونم خشک میشم

میخوای باردار بشی؟

چرا اول درمانی نمیکنی؟

بارداری من یهویی و ناخواسته شد وگرنه قبل از بهتر شدن بچه نمیاوردم

عوضش برای منم خشک میشه همشوقتی تو یه حالت زیاد بمونم خشک میشممیخوای باردار بشی؟چرا اول درمانی نمیکنی ...

خودم دستم به جایی بند نیست.

شوهرم هم اعتقاد داره من هیچیم نیست و دارم ادا میام.

اصلا نمی‌دونم باید چطوری درمان کنم.

فیزیوتراپی هم فایده نداشت.

نمی‌دونم باید چطوری درمان کنم

دکتر هم میرم فقط مسکن میده

کلی راه درمانی دیگه هست که باید امتحان کنی اگه وزنت زیاده اونم باید کم کنی و درنهایت اگه از هیچ کدوم نتیجه نگرفتی عمل کنی

خودت برو دنبال درمان شوهرتون بیخیال بعضیا اونجورین و اعتقادی به دکتر و درمان ندارن