2777
2789

سلام خانم گلا .....میشه بگین تو دوران عقد چیکار کر دین ومیکنین ک شوهرتونوتومشتتون بگیرین و رابطه ی خوبی داشته باشین اصلا نیازهای عاطفی مردتونو چطور رفع کنین/؛ "چطور تو دلش جا شیم ک خلاصه بدجور دلبستع بشه😊😊

حواسم پرته حواسیه كه  حواسش بهم  نیست میشه برای رفع مشكلم ی صلوات مهمونم كنی😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس های شیک و خوشگل میپوشیم. قوربون صدقه ش میریم. شعر و پیام عاشقانه. دوست داشتنمونو ابراز میکنیم. وقتی از جایی اومدیم و میذارتمون خونه ی بابا از ماشین پیاده نمیشیم و خودمونو لوس میکنیم که دلم برات تنگ میشه یه دور دیگه بریم بزنیم تو کوچه ها تا چند دقیقه بیشتر باهات باشم. برنامه ی پیک نیک دونفره ترتیب میدیم و خودمون غذای اون پیک نیکو میپزیم و هزاران هزار روش خلاقانه ی دیگر و از همه مهمتر جلوی جمع جلوی خانواده خودمون و خودش حتمآ با پسوند جان یا پیشوند آقا صداش میزنیم و خیلی شخصیتشو میبریم بالا و به هیچ وجه من الوجوه دعوا ها و بحث هامونو به خانواده ها منتقل نمی‌کنیم مگر اینکه خیلی حساس و پیچیده باشه مثلا معتاد باشه یا دست به زن داشته باشه. اگه خواهر مادرش حرف بدی زدن اصلا جواب نمیدیم و به شوهرمونم غر نمی‌زنیم وقتی رفتیم سر خونه زندگیمون به خدمت همه میرسیم ان شا الله 😊

خودمم خوب نبودم نمیدونم.🐴

اره منم نبودم بعد یکو نیم سال تازه فهمیدم چقد اذیتش کردم ولی الان میخام درس کنم 😔

لباس های شیک و خوشگل میپوشیم. قوربون صدقه ش میریم. شعر و پیام عاشقانه. دوست داشتنمونو ابراز میکنیم. ...

خیلی منطقی هستی دوستم

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

صبح بخیر دوستان.

من و نامزدم سر همه مسائل صحبت میکنیم و به اتفاق نظر میرسیم...قبل عقدمون من خیلی قهر میکردم اما کم کم یاد گرفتم حرف بزنم و مشکلات  و حل کنم..

حدا رو شکر با حرف زدن منطقی بودن  هر جا مقصر باشیم هر دو عذرخواهی میکنیم و تمام..

نامزدم از اون ب بعد خیلی زیاد تو مشتمه😂

مثال:گفت عزیزم بریم ی سر ب فلانی بزنیم؟ در جا میخاستم بگم  نه  اما نگفتم حاضر شدم و رفتیم  توی راه بهش گفتم میتونم چند دقیقه باهات مشورت کنم؟ گفت بله عزیزم گفتم به این چند دلیل من دوس نداشتم بیام  اما دوس ندارم حرف تو زمین  بمونه  ده بار دیگه هم بگی من میام عزیزم  اما به  نظرت این دلایل  به من این حق  و نمیده  نیام؟ یکم فکر کرد گفت حق با شماس عزیزم  میخوای  دور بزنم برگردیم؟ گفتم نه به هیچ وجه بریم حتما من فقط باهات درد و دل کردم...ی لبخند خبیث هم زدم بعدش  واسه دل خودم😂😂😂

به زندگیم خوش اومدی....
صبح بخیر دوستان. من و نامزدم سر همه مسائل صحبت میکنیم و به اتفاق نظر میرسیم...قبل عقدمون من خیلی قه ...

افرین این خیلی خوبه ک هدد طرف حاضرن معذرت خاهی کنن...

نامزد من دوس داره حرفشو زمین نزارم 

بهش ن نگم لج نکنم ک واقعا اینا درتوان من نیس اخه دختر حرف گوش کنی نیودم تا حالا 😁

افرین این خیلی خوبه ک هدد طرف حاضرن مع ذرت خاهی کنن... نامزد من دوس داره حرفشو زمین نزارم  ب ...

میگ عزیز امتحان کن..

من هر کسی ظاهرم و ببینه میفهمه حرف حرفه منه..اما در باطن جوری پیشش رفتار میکنم انگار اون قدرت مطلقه..خیلی خیلی منطقی

به زندگیم خوش اومدی....
میگ عزیز امتحان کن.. من هر کسی ظاهرم و ببینه میفهمه حرف حرفه منه..اما در باطن جوری پیشش رفتار میکنم ...

اهان...اره درسشم همینه ـــتلاشمو میکنم امیدوارم بتونم حرفگوش کن شم😉

منو و شوهرم تو عقدیم ان شا الله 

عید نوروز عروسیمونه

از هم دوریم چن وقت ی بار میبینیم هموـ

بیشترم چت میکنیم و تلفنی 

حالا میشه بگین چطوری،تو ی چت باهاش راحت باشم .....

دلشو ببرن براش نازو عشوه بیام