2777
2789
عنوان

معرفی کتاب خوب

76 بازدید | 10 پست

سلام به دوستان عزیزم 🍒🍒

تابحال شده تو زندگی دنبال معنا باشین ؟ یه زندگی شاد و طولانی 🍏 ♾️

اگه جوابتون مثبته➕️ اینجا من یه کتاب بهتون معرفی میکنم مخصوص شما⚘️🌌

این کتاب روش هایی برای زندگی شاد و طولانی به ما یاد میده که ساده اما مهم هستن کتاب شامل فصل های مختلفی هست که در مورد ابعاد مختلف تغذیه سالم ورزش و در جریان بودن صحبت میکنه پس خواهشن صبور باشین و تا آخر مطالعه کنین🩷🌷

در آخر هم روش هایی پیشنهاد میکنه برای زندگی شاد تر و تجربه های افراد مختلف داخل این کتاب 📚  جمع آوری شده از بیل گیتس بگیر تا ۸۰ ساله هایی که از نظر خودشون کودک هستن👶🏾👶🏻 

پیشنهاد من اینه که این کتاب رو همراه با آرامش و حوصله بخونین و نکات مهم رو برداشت کنین 🎍🎋

کتاب حدود ۱۶۰ صفحه هست و خوندنش به طور متوسط ۲ ساعت زمان میبره و پیوسته خونده بشه بهتره✨️🎈 میتونین از سایت های آنلاین هم کتاب رو 😌 تهیه کنین 

لطفا اگه خوندید بیاین اینجا بگین اطلاع بدین 🎖

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

این کتاب عالیه 💙

متشکرم بخاطر تاپیک مفیدت 😍

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
این کتاب عالیه 💙متشکرم بخاطر تاپیک مفیدت 😍

😘😘😘خوشحالم خوشت اومد بله کتاب خیلی خوبی هست اگر روش زمان گذاشته بشه به خصوص اینکه راهکار هم داده و ساده بیان شده

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایکیگای کتاب فوق‌العاده خوبیه🩷

پادکستشم میشه گوش داد ولی کتابش یه چیز دیگس

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

ایکیگای کتاب فوق‌العاده خوبیه🩷پادکستشم میشه گوش داد ولی کتابش یه چیز دیگس

ا خوندی 😅 مرسی از نظرت💛 

کیک عسلی جون 😍.

مثل منی منم کتاب های علمی و مدل این کتاب خیلی دوست می دالم 😍

موفق باشی عزیزم و برات آرزوی موفقیت میکنم.

حالا تاپیکت رو سیو می کنم تا اسم کتاب یادم بمونه سر فرصت مناسب کتابش رو بخرم .

بوس بهت عسل✨🍯😘.

کیک عسلی جون 😍.مثل منی منم کتاب های علمی و مدل این کتاب خیلی دوست می دالم 😍موفق باشی عزیزم و برات ...

جدبیی خوبی همزادم 😍😍😍 اوکی😘💖💖اگه کتاب پیشنهادی داری بگو 💛💛💛🧡🧡🧡

جدبیی خوبی همزادم 😍😍😍 اوکی😘💖💖اگه کتاب پیشنهادی داری بگو 💛💛💛🧡🧡🧡

خوبم همزادم 💕💋

چشم حتما.

والا کتاب علمی نیستا .

یه کتاب توی ۱۴ سالگی خوندم اسمش استارگرل یا دختر ستاره ای بود یه رمان مخصوص نوجوانان.

شخصیت دختر رمان به عنوان یه نوجوان و نحوه برخوردش با آدما برام جالب بود.

خوبم همزادم 💕💋چشم حتما.والا کتاب علمی نیستا .یه کتاب توی ۱۴ سالگی خوندم اسمش استارگرل یا دختر ستار ...

😍🥰ممنونم میخونم حتما💚💚💛💛🧡🧡🩵🩵

میسی میسی گوگولی 💕🩷🪷🎀.

👶🏻🐥🐧🐦‍🐁