2777
2789

من جلوتر راه میرفتم اون پشت سرم بود یه اینه هم روبرو بود اون پشت سر با حالتی ک اصلا قشنگ نبود همش داشت نگاهم میکرد و زل زده بود و برانداز میکرد با دقت در صورتی که توی روم همش میخنده چقد ادما میتونن دو رو باشنننن🙃🙃مطمئنم فکرشم نمیکنه که دیده باشم

شما بودید واکنشی نشون میدادید؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه زمانی آموزشیار بودم ..با یکی از همکارا تو مینی بوس بودم ..دو تا پسره هم بودن که یه روستا بالاتر از ما معلم بودن ...یکیشون خیلی مثلا خودش رو گرفته بود که آره نگاه نمیکنه ..برعکس اون یکی که میخواست رو هوا ما رو بخوره ...

خلاصه گفتم چطوری مچش رو بگیرم ...

اینا چون دیر سوار شده بودن صندلی برا یکیشون نبود  .اینم رفته بود کنار راننده رو به مسافرا یه جا بود مثل صندلی نشسته بود ...ولی خب بالا بود و همه رو کامل میتونست دید بزنه ..

منم الکی خودم رو به خواب زدم ..یه 5 دقیقه که گذشت یهویی چشم باز کردم ..دیدم آقا زل زده و داره نگاه میکنه ..تا دید من چشام باز شده و فهمیدم ...هول کرده بود و هی کله اش رو این ور و اونور میکرد . ..منم آی خندیدم ...

چه فایده ..که بعدا فهمیدم متاهله 🤣🤣🤣🤣

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........