2777
2789
عنوان

کراتینه مو

50 بازدید | 4 پست

خانما من موهام کراتینه کردم ۸ماه پیش ولی یکماه بعدش برگشت میشه یه ماسک مو داخل حمام و شامپو معرفی کنید موهام از وقتی کراتینه کردم ریزش داره و موخوره خیلی هم خشکههه ممنون میشم راهنمایی کنید یه سوال دیگه به نظرتون ماسک مو داخل حمام بگیرم یا شامپو کراتینه؟ موهام اگر یکروز حمام نرم خیلی چربه با چه شامپویی بشورم؟؟  

شامپو برند کاندید مخصوص مو کراتین بگیر خوب بشور هم تمیز می کنه هم موتو نرم و حفظ می کنه

ماسک تو حمام هم بگیر ده دقیقه قبل اینکه بیای بیرون بزن ب پایین موهات، حواست باشه ب ریشه اصلا نخوری

روغن آرگان بعد حمام بزن دیگه تمام و سشوار هم بکن وقتی موهات نم داره خیس نباشه

شامپو برند کاندید مخصوص مو کراتین بگیر خوب بشور هم تمیز می کنه هم موتو نرم و حفظ می کنهماسک تو حمام ...

مرسی عزیزم با توجه به شرحی که دادم این ماسکا مناسب موهام هست بگیرم؟؟تا الان خیلی ماسک مو و شامپو گرفتم ناراضی بودم، ماسک مو داخل حمام چی بگیرم خوبه؟ بعد موهام چربه با شامپو معمولی فولیکا میشویم راضی نبودم با چه شامپویی بشورم برای چربی موهام چون واقعا بخاطر چربی موهام ریزش پیدا کرده هم اینکه میخام موهام تمیز بشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=366434520]شامپو برند کاندید مخصوص مو کراتین بگیر خوب بشور هم تمیز می کنه هم موتو نرم و حفظ می کنه ماسک تو حما ...[/QUOTE

شامپو برند کاندید بگم برای موهای خشک میخام؟ بدون سولفات بگیرم؟ روغن ارگان چه مارک بگیرم یکی گرفتم نمیدونم اصله یا فیک

مرسی عزیزم با توجه به شرحی که دادم این ماسکا مناسب موهام هست بگیرم؟؟تا الان خیلی ماسک مو و شامپو گرف ...

شامپو شبنم هم تجربه خوب ازش داشتم، زرد رنگه، تو سوپری پیدا میشه، از اونجایی شروع شد که یه روز رفتم حمام و وقتی موقع شستن موهام زسید دیدم ای دل غافل شامپوم تموم شده و از سر اجبار از شامپو شبنمی که بابام همیشه برای خودش می گرفت استفاده کردم و ناراحت از اینکه الان موهام بد میشه وقتی اومدم بیرون و موهام آبش کشیده شد انتظار مو وز داشتم اما موهام تو اوج ناباوری ابریشمی شد از اول هم بهتر

ماسک هم از فروشگاه معتبر که لوازم مو میفروشه بگیر به صورت فله هستش و مارک نپاره تو قوطی برات هر اندازه سی سی بخوای میریزه چون ظرفای خودشون بزرگه