2777
2789
عنوان

معنی این عکس یعنی چی بچها

119 بازدید | 10 پست

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه که درد من انقدر بد و دردناکه که توی شهر همه میدونن من ناراحتم و درد دارم آسمان هم وقتی که درد من رو میبینه و میبینن من چه سختی میکشم و چه درد و رنجی میکشم به حالم گریه می‌کنه یعنی حتی آیمون هم دلش برام میسوزه و گریه می‌کنه به حال من میباره

فقط قربان که خیلی لاشیه میاد به سوجان میگه تا دم مرگ باهاتم ولی از اون طرف به خاطر پول و ثروت طلا می‌ره بهش ابراز علاقه می‌کنه خاک بر سرش کاش جای این همه آدم اون کشته میشد 😂

این فیلمای ایرانی سر و تهش معلومه سوجان طلاق میگیره از قربان می‌ره با سهراب ازدواج می‌کنه 🤣

نشونه از غمه ولی ۴۰۰۰ هزارتاا پروففف؟

پروف؟ نه بابا لابد تو تلگرامی جایی زده رو فیلم  میگه این پست ۴۰۰۰ و خورده ای از کاناله

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و