2777
2789
عنوان

برررف ❄️😍

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 50 پست
اهااا🥺😂😂😂وای واقعا ؟؟ خوشبحالشون چقد خوبه درآمدشون شاید ‌موکل داره که کارش خوبه

😂😂😂 آره به خدا ما همیشه حسرتشو می خوریم، 

نشسته تو خونه پول پارو میکنه 

اتفاقأ ازش پرسیدیم گفت موکل ندارم 

چون در کنار فا*ل ، شمع تراپی انجام میده و اینارو آموزشم میده و دستبندهای هفت چاکرا و از این چیزا هم تو کانالش میفروشه ، روی هم درآمدش اِنقدره

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بای پس روده انجام دادی راضی هستی ؟

اره عزیزم خیلی زیاد راضی ام الان دوسال و نیم میگذره به وزن ایده ال رسیدم و غذا خوردنم هم تقریبا نرماله 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
سلام عزیزم شما از کامپوزیت هاتون راضی هستین؟ چه رنگی زدین؟

اره گلم راضی ام البته چند سال میگذره باید برم پالیش کنم ولی دوامش خیلی عالی بوده من تخمه هم میشکنم 😅

من دقیقا رنگش رو یادم نیست ولی فکر کنم سه تا رنگ بود من متوسط که بین سفید و خیلی طبیعی بود رو انتخاب کردم اصلا سفید انتخاب نکن غیر طبیعیه یکی دو درجه طبیعی تر انتخاب کن 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.