2777
2789
آخی طفلی شوهر قبلیش نه من فعلا اصلا به ازدواج فکر نمیکنم حتی اگه بشه دلم میخواد هیچوقت ازدواج نکنم ...

اره بهترین کاره تو بهمن یا اسفند دفترچه اش میاد..انشالله عاقبت بخیر شی😊

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا؟ الان فراموش شده کلا؟  آخه منم شوهرمو خیلی دوس داشتم خیلی

عزیزم جاری من عاشق همسرش بود به زور طلاقش داد.تا مدتها با ما در ارتباط بود دلش میخواست برگرده بعد یک روز بی خبر خطش رو عوض کرد الان دوسال شده.من هیچوقت فکر نمیکردم بتونه ده سال زندگی عاشقانه رو فراموش کنه اما کرد

واقعا؟ الان فراموش شده کلا؟  آخه منم شوهرمو خیلی دوس داشتم خیلی

کلا که نه ولی هر موقع یادش میوفتم خدارو شکر میکنم که ازش جدا شدم و بیشتر به شوهرم علاقمند میشم، اون روزا برام یه کابوس بود که تموم شد و الان خیلی احساس خوشبختی می کنم، همیشه به زندگی امیدوار باش عزیزم، جدایی خیلی سخته عزیزم و به خدا توکل کن. 

خدایا شکرت ❤❤❤

اگه خانوادت پشتتن طلاق بگیر اگه نه نگیر.چون افرادی که خانوادشون بعد طلاق هواشون رو ندارن.تیکه میندازن غر میزنن و مخصوصا محدود میکنن دخترشون رو اینها یا دیگه موقعیت خوب برا ازدواج گیرشون نمیاد یا دوباره یه ازدواج بد میکنن برا رهایی

با خدا باش پادشاهی کن👑👑👑بی خدا باش هر چه خواهی کن
اگه خانوادت پشتتن طلاق بگیر اگه نه نگیر.چون افرادی که خانوادشون بعد طلاق هواشون رو ندارن.تیکه مینداز ...

خدارو شکر خانوادم پشتمن واقعانم بهم حق میدن که طلاق بگیرم چون دیدن که چقد اذیت شدم

من خواستم طلاق بگیرم واقعا هم حق بهم میدادن ولی تو مدتی که خونه ی بابام بودم ب ا طلاق داداشم و بابام بلایی سرم اوردن گفتم غلط کردم و برگشتم.چرا ارایش کردی چرا رفتی بیرون چرا خندیدی تو جمع.اصلا هیچ جا نرو ابرومون میره.عروسی مهمونی نمیبردنم میگفتن الان همه چپ چپ نگات میکنن سوال میپرسن ابرومون میره 

با خدا باش پادشاهی کن👑👑👑بی خدا باش هر چه خواهی کن