2777
2789
خب این اختلاف نظر که طبیعیه نمیشه که هیچ مشکلی نباشه امیدوارم روز به روز خوشبخت تر بشید

در حد معمولیش طبیعیه اختلاف نظرای ما شریده خیییییلی

با خدا باش پادشاهی کن👑👑👑بی خدا باش هر چه خواهی کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم دست خودته خوشبخت شدن با نشدن

اگه این سری سعی کنی از درس های گذشتت درس بگیری صد درصد خوشبخت میشی

خداروشکر سنت کمه و خیلی راه داری ...سعی کن یه مدت اصلا به ازدواج و پیدا کردن جایگزین فکر نکنن که احتمال اشتباه تو اون دوره زیاده...سعی کن به چیزهایی که لذت میبری بیشتر برسی و حتما حتما حتما سعی کن استقلال مالیت رو بدست بیاری، اگه تحصیلات داری دنبال شغل باش اگه نداری یا ادامه تحصیل بده یا برو یه حرفه یاد بگیری که بتونی استقلال مالی داشته باشی

مثلا من از شهر ازدواج کردم روستا اولش باهاش طی کردم بعد ازدواج بیایم شهر زد زیر قولش گفتم عیب نداره پول دستش نیست بیاد شهر.با اینکه انقد شدید سختم بود برم روستا رفتم حالا ایندفه خانوادط میگفتن باید بره طویله و مثل بقیه زنها گاوداری کنه برامون من از دورم گاو میبینم زهر ترک میشم و هزار تا مشکل همین مدلی خلاصه بهتر شدن تنها فایده ی قهرم این بود.

استارتر بچه داری؟؟ 

دلیل طلاقت چیه؟؟ 

خیلی دوست دارم زودتر عروسیمونو بگیریم ولی یه مشکلاتی هست 😢😢😢😢.                             میشه برامون دعا کنید؟؟؟؟؟ 🙃      
آره تقریبا

خانواده ی شوهر بیشتر باعثشن.اگه دخالت نکنن کم کم اختلافای فرهنگی کم میشه.مثلا نن میدیدی یه مدت شوهرم رفتارش و فکرش بهتر میشد خانوادش مسخرش میکردن و سرکوفتش میکردن اونم باز برمیگشت

عشق اول من بود و عاشقانه دوستش داشتم اونم خیلی بهم ابراز علاقه میکرد ولی متاسفانه فهمیدم هم معتاد هم خانوم باز ، باورم نمیشد بهم خیانت کرده، همه زندگیم شد دعوا ،شک ،گریه های شبانه،

آخرشم به زور مادرم ازش جدا شدم چون خیلی دوسش داشتم. فراموشیش داغونم کرد ولی خیلی تحمل کردم خیلی، حس میکنم خدا خیلی دوسم داشته که این اتفاق برام افتاد و واقعا ازدواج دوممو معجزه می‌دونم چون واقعاً این شوهرم به دور از همه این چیزاست و احساس آرام و امنیت تو زندگیم دارم. بعد از جدایی خیلی با خودم درگیر بودم تا بتونم اشتباهات اولمو در بیارم و برای ازدواج دومم خیلی دقت کردم که به ایده‌آل هام نزدیک باشه و بیشتر منطقی پیش رفتم و خدا رو شکر راضی هستم.سعی کن تو این مدت خودتو سرگرم کنی درس بخونی سر کار بری ورزش بری زمان همه چیو درست می‌کنه انشالله

خدایا شکرت ❤❤❤