2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجوری نگو خدانکنه  مگه مشکل دارین باهم؟

دوبار خیانت کرد.۴سال بیکاربود.دست بزن.پدرمو درآورده.فقط بخاطر سرم مجبورم

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
دوبار خیانت کرد.۴سال بیکاربود.دست بزن.پدرمو درآورده.فقط بخاطر سرم مجبورم

پسرم.کیبورد من خره

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

اگر تصمیمت قطعیه ..ک حتما هست ک جلو رفتی برا طلاق ..دیگ پشت سرتو نگاه نکن.خودتو مشغول درس و هنر و ورزش هر کدوم علاقه داری کن ..وقتتو پر کن ..دست کم تا ۶ماه بعدشم خواستگار راه نده روحیه ات ترمیم شه بعد ..با دوستاتم تفریح برو..بعد طلاقم مراقب خودت باش چون هستند افرادی ک از زن مطلقه قصد سوءاستفاده دارند..محکم باش...

اما اگر راه برگشت هست و طرفت به غلط کردن افتاده خوب فکر کن ک بعدها پشیمون نشی

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
خیلی ناراحت شدم😔

دوستم من اوایل خیلی زجر کشیدم اما الان سِر شدم.دیگه دردم نمیاد.الان هرکس میگه میخام جداشم میگم خوشبحالش کاش من بجاش بودم

اگر تصمیمت قطعیه ..ک حتما هست ک جلو رفتی برا طلاق ..دیگ پشت سرتو نگاه نکن.خودتو مشغول درس و هنر و ور ...

نه عزیزم تصمیمم قطعیه آره باید همین کارو کنم امیدوارم بتونم فراموشش کنم