2777
2789
اتفاقا به خواهر شوهر من تمام مشاور و وکیل گفتن طلاق نگیر ولی خب خواهر شوهرم کلا آدم بیخیالی یعنی پدر ...

حالا بگم مسخرم میکنین.من یبارمیخاستم برم قهر خونه بابام.یادم افتاد ماه.واره ندارن نرفتم.حالا هی بگین ماه..واره بنیان خانواده رو سست میکنه

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای کاش راه بازگشت برا همه خانوما وجود داشت.مجبور نمیشدن یه زندگی نکبتی رو تحمل کنن.خیلی بیشتر از یه شوهر خوب، داشتن یه خانواده خوب مهم و ارزشمنده.خیلی از دخترا این مملکت برا اینکه خودشونو از یه خانواده مشکل دار خلاص کنن ازدواج میکنن و چه قدر بدشانسن بعضی از همین دخترا که تو ازدواجشونم شکست میخورن...

یکی از آشناهای ما هم طلاق گرفت خانوادش خیلی حمایتش کردن هواشو خیلی خوب داشت پدرش

دوسال بعدش ازدواج کرد الانم دوتا بچه داره

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓