2777
2789
عنوان

با هشتاد میلیون مغازه چی بزنم

234 بازدید | 19 پست

چون تو روستاییم پول اجاره مغازه  یک میلیونه

خودم دلم میخاد لباس مجلسی بیارم بچگونه نمیدونم چی خوبه راهنماییم کنید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو روستا کسی لباس مجلسی نمیخره، یا کافینت بزن یا لباس بچگانه‌ای میوه فروشی چیزی

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

کانال خیاطی رایگان روبیکا دارم 

لینگ رو خواستی درخواست بده

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید پیج  اینستام👇@nargesi.mosavi

جمعیت روستاتون چقدره 

موقعیت مغازه جوری هست ک از روستاهای اطراف هم بیان ؟ 

ب نظرم همه چیز بیار اولش کم‌کم اون که بیشتر سود داشت بیشتر کندچون نمیشه ریسک کنی 

لوازم  آرایشی بهداشتی و عطر 

لباس زیر و جوراب

لباس خونگی زنانه و بچگانه 

از این مغازه هایی ک همه چیز دارن خلاصه 

از هر کدوم مقداری بیار 

معمولا خوب جواب میدن 

.

بنظرم چون روستاست همه چی در هم

یعنی هم لباس هم پلاسکو هم خرازی یا آرایشی بهداشتی

ی مجموعه‌ی کوچیک از همش

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

لباس مجلسی که نمیشه 

نهایتا بتونی ۲۰ تا بیاری 

اونجا پول میدن برای لباس زیر جنس خوب ؟؟ 

اگر نه برو تی شرت خونگی زمانه شلوار و... بیار ولی جنس خوب با کیفیت که مشتری دائمی بشن وگرنه رو دستت میمونن

بنظرم چون روستاست همه چی در همیعنی هم لباس هم پلاسکو هم خرازی یا آرایشی بهداشتیی مجموعه‌ی کوچیک از ه ...

دقیقا 

من هرچی مغاره دبدم تو روستا و محله های پرت که جواب گرفتن همین مدلی بودن 

فقط باید حواسش باشه نسیه نده چون اوضاع مالی خوب نیس

.