2777
2789

هرکسی نظر شخصی خودشو داره با توجه به اطرافیانش 

چرا جنبه ندارید و سریع گزارش میزنید که پاک بشه

انگار یه مشت بچه ی بی جنبه ریختن تو سایت 

احتمالا به دعوا کشیده 😂 صفحه شش بودم یهو ترکید 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من گزارش نزدم اما کار چیپی هست ک بگیم آره اگه ی آبانی بده من از همشون بدم میاد ی اردیبهشتی بد دیدم از همشون بدم میاد 

جمع بندی اینجوری کار بچگونه و سطح پایینی هست 

امضامو دیدی ی صلوات بفرست

فک کردم با ماهی خوراکی هستی 

خواستم بگم قزل ارا 

امضامو بخون ❌خودم و خواهرم عروسیمممم👰🏻 عاشق اقای م 💍کاربری اولم  نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت‌😁 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن. بی احترامی و بی مزگی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لر اصیل 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی عزیز😉

من که گزارشی نزدم ولی نظر شخصی با توهین فرق داره نظر تا موقعی محترمه که توهین نشه وقتی میگن مثلا فلان ماهیا فلان خصلت بد رو دارن این نظر شخصی نیس یه ذره احترام گذاشتن رو یاد بگیریم خوبه

تا یک حدی به ماههخیلی خصوصیات مشابه دارند افراد متولد یک ماه.

اون حد ۱ درصده ، حتی شاید کمتر

اونم بخاطر شرایط آب و‌هوا و.. زمان تولد نه صرفا ماه عزیزم.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

ندیدم تاپیک رو ، ولی تاپیکهایی که ممکنه حال کسی رو بد کنه بهش انرژی منفی بده چه فایده ای داره ؟ تو ناخوداگاه ادمها تاثیر میذاره و ندید گارد میگیرن ، حتی ممکنه زن و شوهری سر همین تاثیر بزنن به تیپ و تاپ هم که تو فلانی

عزیزم کلمه ها جمله ها تاپیکها همه اثر دارن 

اون حد ۱ درصده ، حتی شاید کمتراونم بخاطر شرایط آب و‌هوا و.. زمان تولد نه صرفا ماه عزیزم.

شاید

ولی بعضی رفتارهاشون انگار ذاتا مال ماهه، مگر اینکه خانواده اصولگرایی داشته باشند واز ریشه تغییرشون بدن.

مثلا پسرم ۳۰ سالش هست با دوستش رفته بود محله شون.

دوستش گفته بود ،من اصلا کسی را اینجا نمیشناسم و فرقی با تو که غریبه هستی نمیکنم.

منم به پسرم گفتم ،به احتمال زیاد پدر یا مادرش فروردینی هستند که روابطش را محدود کردند.

پسرم رفته بود و ازش تولد پدر ومادرش را سئوال کرده بود، از قضا گفته بود مادرش فروردینی هست.

یا مثلا دوستم میگفت مادرم یک خصوصیات خاصی داره،مثلا اصلا دوست نداره وسایلمون خونه ش جا بمونه،ویا برعکس 

بهش گفتم احیانا خرداد ماهی نیست،که این وسواس را داره، جواب داد درسته.