2777
2789

تست نخ و سوزن تا دیروز پسر نشون میداد تا سونو گفت دختره مسیرشو به سمت دختر کشید بعد فهمیدم فکر خودم روش اثر داره ولی جالبه برای هرکی گرفتم درست نشون داده

کله پاچه دختر نشون داد

کلمه وی در هردو چشم.دختر

جوش شیرین کف کرد که میگن کف کنه پسره

جفت از سمت راست بود .پسره

موهای زائد زیاد شدند.پسره

میلم اوایل ب ترشی بود الان شدید شیرینی

بداخلاق شدم.پسره

حالت تهوع کم داشتم.پسره

جفتم خلفی.پسره

و در کمال ناباوری دختر شد

رژیم هم داشتم

ولی الان عاشقش شدم

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا یه چیز دیگه هم بهت بگم... شما فعلا سونو انتی‌ دادی و احتمال خطاش زیاده

نه عزیزم آنومالی تایید کرد

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

تست جنسیت فقط چاقو و قیچی

ب ی بچه کوچیک چاقووقیچیمیدی میگی هرکدوم و زیر ی بالش بزاره 

بدون اینکه بفهمی البته

ببین ب کدوم طرف کشیده میشی برو همون بالشو بردار عالیع

چه حوصله ای داشتی همه رو هم تست کردی

😂😂😂👋چکار کنیم کنجکاو بودم

عزیزم به نظر من کاملا دروغه!حتی این تمایل به ترشی و شیرینی و اینا!من موقع هردوتا بارداریم ویارهام یه جور بود،یه دختر دارم و یه پسر.فقط موقع دخترم تنبل تر بودم(البته افسردگی داشتم )موقع پسرم اکتیو تر

تست جنسیت فقط چاقو و قیچیب ی بچه کوچیک چاقووقیچیمیدی میگی هرکدوم و زیر ی بالش بزاره بدون اینکه بفهمی ...

هی خواهر اینم برا من برعکس شد

عزیزم به نظر من کاملا دروغه!حتی این تمایل به ترشی و شیرینی و اینا!من موقع هردوتا بارداریم ویارهام یه ...

منم تنبل نشدم حتی لکه بینی هم داشتم باز میگفتن پسره ولی دخمل شد الان خیلی دوسش دارما ولی این علائم الکی آدمو دلخوش میکنه

استارتر عکس سونوگرافی انتی رو بزار البته اگر ناب مشخصهمن بهت میگم جنسیت چیهاصلا به انتی اعتماد نکن

آنرمالی تاییدش کرد دیروز حالا میزارمش ولی همه عکساش ب پسر میاد