2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی،خب اگه از طب سنتی نتیجه نگرفتین ببر دکتر متخصص،گناه داره بچه

بردم دکتر متخصص کودم جواب نداد البته شهر ما فقد اینو دارن

بردم سنتی با شیر بز واقعا بهتر  جواب داد

الهی بمیرم .

ببر یه شهر نزدیک دکتر

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

طب سنتی ولش کناون افت پیشرفت میکنه میره به معده اش دکتر متخصص کودکان ببر

بردم جواب نداد  روش های قدیمی امتحان کردم  خدایش خوب بود بچم شیر خوردن شروع کرد دوباره

اول رو گوش پاکن نمک بزن بزار رو افت تا کامل سفیدیه روش بره بعد کپسپول اموکسی سیلین بزن رو گوش پاک کن بذار روش تا قشنگ چرکشو بکشه بعد گوش پاک کن بزن تو شربت دیفن هیدرامین بکش روش تا قشنگ شستشو بشه اخرشم با گوش پاک کن عسل بذار رو افت چند لحظه نگه دار تا روشو بگیره باز پر چرک نشه واسه شوهر من هربار میرنه اینو میکنم شب نشده خوب میشه

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر