2777
2789
عنوان

بلاگر شدن خوبه یا دردسر داره

533 بازدید | 17 پست

این روزا بلاگری خیلی ترند شده و خیلیا ازش درآمد دارن، ولی از اون طرف شنیدم سختیای خودش رو هم داره. شما نظرتون چیه؟ بلاگر شدن خوبه یا بیشتر دردسر داره دوست دارید بلاگر بشید؟

منکه خوشم نمیاد دائم دست به گوشی باشم و از همه زندگیم فیلم بزارم.. بعضیا هم که واقعا شورشو دراوردن میان مسخره بازی میکنن زن و شوهر میرقصن فالورر جمع میکنن

چو نیست چاره، زِ بیچارگی صبور شدم... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیونه بازی دربیار ویوت می‌ره بالا من آنقدر زحمت میکشم  بازدید خیلی بالاست ولی فالو نمیکنن 

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

ن بابا ی عمره باهاشون دارم زندگی میکنم اصلا خوب نیست هیچ جا مال خودت نیستی همش باید دنبال محتوای جذاب باشی

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

بلاگر هم یه زمانی درآمد داشته الان مثل سابق نیست... هرگز هرگز و هرگز متنفرم از اینکه زندگیم به اشتراک بزارم وباهاش پول درارم

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️

هر شغل و کاری سختی داره،ولی اون به چیزی میخواد ک تو وجود فقط خودشونه

هر کسی دوست نداره بپاشه تو گوشیای مردم 

هی نمایش خودشو شخصیتشو زندگیشو بده

اونا میتونن

از اونهمه کامنت منفی و توهین و تعریف و همه چیز در هم خوشحالن

Nop

من دوست ندارم بلاگر بشم اما اونم یه شغله مثل هر شغل دیگه ای

یعنی دو تا مشخصه بارز داره:

۱. تعداد آدمایی که تو این کار هستن ولی مهارت و دانش و محتوای لازم رو ندارن خیلی خیلی بیشتر از بلاگر های درست و حسابی هست (مثل هر شغل دیگه ای)

۲. صد در صد سختی ها و دشواری زیادی داره و زمان می بره تا کار فرد به عنوان بلاگر رونق بگیره

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

درامدشون عالیه همه چی هم مجانی 

از رستوران و خوراکی و لباس و آرایشگاه گرفته تا کارای زیبایی همه رایگان میدن برای تبلیغ 

حالا علاوه بر اینکه این چیزا رایگان بهت میدن پولم میدن برای تبلیغ...یکی از بلاگرا می‌گفت 

وضع همشون توپ شده 

آره خیلی سخته مادام گوشی به دستی دائم دنبال محتوا میگردی استوری آماده کن پست بزار ازون طرف جایزه بزار برای فعالیت

اولش خرجش زیاده 

من یک سال پیج داشتم تا قبل از فیل تر شدن خیلی اذیت شدم بعد از فیل تر شدن دیگه ولش کردم

شما برای بلاگر شدن باید محتوا(حتی چرت)،دوربین با کیفیت،مهارت ادیت و... و از همه مهم تر روحیه داشته باشید چون توی ایران یه موج آنتی معروفیت هست که فقط کافیه یکی سر سوزن معروف بشه شروع می کنن به هیت دادن و فکر میکنن اگه یک فرد مشهور رو دنبال نکنن خیلی کول و باحالن