2777
2789
عنوان

بتاي پايين و درد كمر راهنمايب كنيد

108 بازدید | 10 پست

سلام دوستتن من بتام ٥٣٠ هست لعد از دوروز تاخير پريود 

خيلي درد كمر دارم 

اداره سركار ميرم جوري ك دو ساعت نميتونم بشينم خيلي دردم مياد اينا طبيعيه؟ نكنه چون بتام پايينه خارج رحمي هست يا مشكل داره اخه كفتن دوروز ديكه بيا براي بتا دوباره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پایین نیست عزیزم نگران نباش 

من چهار روز بعد تاخیر زده بالای ۲۰۰ دقیق نگفته 

بیشتر استراحت کن مشکلی پیش نمیاد ان شاالله 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
پایین نیست عزیزم نگران نباش من چهار روز بعد تاخیر زده بالای ۲۰۰ دقیق نگفته بیشتر استراحت کن مشکلی پی ...

تى هم بايد بري تكرار كني بتا رو؟ اخه درد رحم و كمر دارم نگران شدم عزيز❤️😔

تى هم بايد بري تكرار كني بتا رو؟ اخه درد رحم و كمر دارم نگران شدم عزيز❤️😔

نه برای من نگفت تکرار 

ببین حتما به دکترت بگو درد داری چون منم به دکترم گفتم دل و کمرم گاهی درد می‌کنه گفت اگر چند بار در روز هست و شدیده شیاف استفاده کن ، بهم شیاف داده

البته فکر کنم اول باید قلب ایمیل شده باشه بعد میتونی شیاف استفاده کنی 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
خیلی خوب نرماله،دردت اگه بیشتر از پری هست و لکه بینی داری برو اورژانس بیمارستان

نه در حدي ك انگار ميخوام پري بشم خونريزي هم ندارم ولي ي وقتايي رحمم بد تير مبكشه دائم نيست مثلا تير ميكشه قطع ميشه دوباره تير ميكشه 

نه برای من نگفت تکرار ببین حتما به دکترت بگو درد داری چون منم به دکترم گفتم دل و کمرم گاهی درد می‌کن ...

اها ممنون گلم فردا نوبت دارم ميرم دكتر برام دعا كن❤️❤️