2777
2789

مثلا این که به ماه تولد اعتقاد داشته باشی یا قانون جذب یا... کلا هرچیزی که یکی اعتقاد داره دیگری ممکنه اعتقاد نداشته باشه، چیزیایی هستن که توی ذهن ایجاد میشن و ذهنمون علت اشتباهی پیدا کرده برای اون معلول و همشون ساخته ذهنن و در واقعیت وجود ندارن چون اگر واقعا وجود داشت برای همه یکسان بود مثلا همه انسان ها میبینن توپ رو از هوا بندازی زمین میوفته زمین؛ جوری نیس که برا بقیه اتفاق نیوفته ولی من تا حالا چیزی رو جذب نکردم با قانون جذب ولی بعضی ها جذب کردن میدونی یچیز چرت و پرته اکثرا

قانون جاذبه زمین حقیقته همه هم میتونن امتحان کنن ولی مثلا کارما و اینا هرکسی کارمای کارشو نمیبینه پس ذهن انسان وقتی تصادفا یه ادم بد یه بلایی سرش میاد میگه ببین این کارما بود، ولی اگ یه ادم خوب بلایی سرش بیاد رو نمیبینه و کارما رو نقض نمیکنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا همینه وقتی می‌خوایم بگیم قانون ، یعنی موضوع ردخور نداشته باشه و به اعتقاد آدم ربط نداشته باشه یه امر قطعی باشه برای همین ترکیب قانون + جذب اشتباهه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

قانون جذب رو قبول دارم اما وقتی رفتارهای متولدین یک ماه مشخص رو کنار هم میذاریم واقعا میبینم رفتارهای تقریبا مشابهی دارن. اینو نمیشه نادیده گرفت

اما در کل چیزی که ما بینیم در واقع برداشت ما از واقعیته .. نه خوده واقعیت

مغز انسان الگو پسنده

هر چیزی رو که ببینه دنبال اینه که ازش یه الگویی خارج کنه و این خیلی وقت ها به نتیجه گیری هایی منجر میشه که علت منطقی یا علم دقیقی پشتشون وجود نداره.

مثال: شخص الف دو نفر رو تو زندگیش می شناسه که از نظرش مغرور هستند. و چون هر دو در ماه مرداد به دنیا اومدن، ذهنش فوری این الگو رو استخراج می کنه که مردادی ها مغرور هستند و بین ماه تولد و خصایص اخلاقی و شخصیتی ارتباط مستقیم وجود داره.

شخص ب یک هفته ذهنش درگیر سریالی بود که خیلی وقت پیش تماشا کرده بود و دلش براش تنگ شده. امروز وقتی تلویزیون رو روشن می کنه می بینه قسمتی از این سریال در حال پخشه‌. ذهنش فوری این الگو رو استخراج می کنه که هر چیزی که بهش فکر کنی همون میشه‌. 

حالا ایراد این طرز فکر چیه؟ اینکه ما هزاران و هزاران دفعه ای که به چیزی فکر کردیم و برامون پیش "نیومد"، یا ده ها آدم معمولی مغروری که دیدیم اما مردادی نبودن رو فراموش می کنیم. چون ذهنمون تشویق می کنه اون یه باری که این اتفاق افتاده رو به هزاران باری که این اتفاق نیافتاده ترجیح بدیم

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!