2777
2789
عنوان

پیروتاپیک مهمونی خونه زن داداش

621 بازدید | 72 پست

چقدهمه بی منطق و طلبکارانه بااستارترحرف زدن خونه داداششه رفته که رفته من خواهر شوهرم برای درمون یکماه خونه ام بودازگل نازکتربش نگفتم برادرپدردوم‌ادمه اصن غریبه هم باشه گشته خوابیدن مهمون منطقی نیس زن داداش من میریم خونش هرچندروزکه بمونیم عین دسته گل پذیرایی می‌کنه بازورشایدبتونیم راضیش کنیم ی وعده ظرفاروبشوریم بنظرم ک زن داداش این خانم ته بی ادباوبی فرهنگاس یعنی چی بروهال خونه برادرش نمونه بره هتل؟خیلی عجیبیدبخدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف اگ روی هوای دلش 10 روز خونه یکی بمونه، اونقت میشه گفت مقصر

ولی میگ مشکلی براش پیش اومده

اخه کی خونه داداشش ول کنه بره هتل؟ 

رفتار زن برادرش بی ادبانس 

باید یکم صبر کنه بلاخره درسته اذیت میشه مهمون داره 10 روز ولی خواهر شوهرشه، خانوادشه، اگ خواهربرادرا این وقتا کمک هم نیان دیگ چ فایده

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

منم خوندم اینجا جوری حرف میزنن که ادم قلبش اتیش میگیره . منم تا بحال خونه کسی نموندم نهایت ۲ روز ولی ...

دقیقا همینه من دوسال یبارم خونه داداشم نمیرم ولی زن داداشم واقعاادم مودب و مهمان نواز یه برعکس داداشمه

تو این دنیا هرچی باادب تر باشی اطرافت پرروتر میشن...خواهر شوهر من میاد خونمون با کله تو یخچاله و خودش داره میپزه و میخوره و کلا تو جیب شوهر منه و حساب و کتاب هم که صفر مطلق....

خواهر شوهر من باید میرفت خونه این عروسه

بنظر من بیشتر از یک روز خونه کسی موندن جالب نیست حالا یه عده فرهنگشونه اکی خیلیم عالی  همیشه خوش باشن.♥

حالا طرف هم به هررر دلیلی رفته میبینه میزبان مهمان نوازیش بده همچنان نمیره هتل😐

با زبان بی زبانی طرف میگه خونه من نمون 

ولی همچنان میخواد بمونه تا ۱۰روز!!!

شخصیت خود ادم زیر سوال میره این شکلی

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

پربازدیداروبخون بنده خدا رفته مهمونی خونه داداشش بدون شام خوابیده کاربرادارن میخورنش ک چرانرفتی هتل ...

ببخشیدا ولی برای خواهرشوهری که محلت نده تو جمع جاری ها و وقتی کارت بهت بیوفته محبت ش الکی گل کنه همون یه وعده هم زیاده

بعضیا واقعا شورشو درآوردن یا فرهنگ مهمون نوازی رو بهشون یاد ندادن یا خیلی وضعشون داغونه که فک میکنن با چند روز مهمون داری،داداش استارتر ورشکسته میشه یا زن داداشش از کار میفته 

تو این دنیا هرچی باادب تر باشی اطرافت پرروتر میشن...خواهر شوهر من میاد خونمون با کله تو یخچاله و خود ...

اونم حرکتش زشته ببین منم خواهرشوهرام انتظارداشتن ماخرج داداشاروبدیم درحالی ک اونابزرگتربودن زن و بچه داشتن ولی چون شوهرمن زیادکارمیکرداوناتن پروربودن هی میگفتن داریدکمک کنیدشوهرم دمشونوقیچی کردولی هیچوقت توخونه ام ناراحت بیرون نرفتن مهمون حبیب خداست