2777
2789
خب چ جوري زن اين فسقل رو كه قرار بيشتر از من دوسش داشته باشه دوس داشته باشم ؟ 

با همون منطقی که توقع داری مهمترین اولویت همسرت باشی و بیشتر از همه دوستت داشته باشه

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ب فکر اون موقعی عزیزم 

تا اون موقع این فسقل واس خودش اقایی میشه اون نخاد زن بگیره تو ب زور زنش میدی  

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

مامانا این حسی ک دارین حسادت نیس از علاقه مادری نسبت ب فرزندتون بعدن برطرف میشه ارزوتون ک زود سروسامون بگیرن و نوه دار شین

ما همسایمون پسرش زن نگرفته همش غصه میخوره میگ اخ همه ازدواج کردن  بچه هاشون هم نوه دارن فقط من ندارم همش بیچاره غصه میخوره

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

شبا غلت ميزنه به شكم تو خواب 

چون بلد نيست برگرده بايد دائم بيدار بشم بچرخونمش 

هرشب محكم بغلش ميكنم ميكنم تو دلم ميگم هيچ كسو بيشتر إز من دوست نداشته باش وگرنه إز غصه ميميرم 

ليلي مو فرفري هستم 😌
شبا غلت ميزنه به شكم تو خواب  چون بلد نيست برگرده بايد دائم بيدار بشم بچرخونمش  هرشب محك ...

الان کوچیکه   وابستگی عاطفی زیاده   فرق داره با زمانی که  ماشالله بزرگ شده و مستقل.   مطمئناً  اون موقع   آدم دوست داره   بچه ش   سر و سامون بگیره.    ای خدا😍😍😍  کی میشه ببینیم

مامانا این حسی ک دارین حسادت نیس از علاقه مادری نسبت ب فرزندتون بعدن برطرف میشه ارزوتون ک زود سروسام ...

اون قبل ازدواج پسرشونه 😆😆😆😆

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
الان کوچیکه   وابستگی عاطفی زیاده   فرق داره با زمانی که  ماشالله بزرگ شده و مستقل. & ...

كلا دچار تناقض شدم 

إز حالا قربون صدقه زن و بچه اش هم ميرما اما....

خل شدم رفت پي كارش

ليلي مو فرفري هستم 😌